Darica'da Eglence Çocuklarin Ayagina Gidecek

Darica Belediyesi, eglenceyi mahallelerde çocuklarin ayagina götürmek için bu yil "Mahallemde Senlik Var" etkinligi düzenliyor. Her mahallede sahnelenecek çocuk tiyatrosu ve çesitli gösteriler ile Daricalilar eglenceli bir yaz geçirecek.

Darica'da Eglence Çocuklarin Ayagina Gidecek
Darica Belediyesi, her yil düzenledigi ve büyük ilgi gören ‘Mahallemde Senlik Var’ etkinliklerini bu yil yeniden düzenliyor. Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in talimatiyla her mahallede sokak tiyatrolari sahnelenecek. Darica Belediyesi Iskoliye Sanat Akademisi’nde egitim veren uzman egitmenlerin sahneleyecegi çocuk tiyatrolari ve çesitli gösteriler ile Daricalilarin çocuklariyla birlikte eglenceli bir yaz geçirmeleri amaçlaniyor.

Eglencenin herkesin hakki oldugunu ve "Mahallemde Senlik Var" adi altinda her mahalleyi ziyaret edeceklerini ifade eden Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Mahallemde Senlik Var adi altinda çocuklarimiza yönelik eglenceli bir program hazirladik. Vatandaslarimizin yaz tatillerini aileleri ve çocuklariyla daha güzel geçirmelerine katki sunmak için Iskoliye Sanat Akademisi bünyesinde egitim veren uzman kadromuzla mahallelere konuk olacagiz ve çocuklarimizla bulusacagiz. Amacimiz ailelerimiz ve çocuklarimiza eglenceli anlar yasatmak. Bütün vatandaslarimizi davet ediyoruz" dedi.

7 Haziran Çarsamba günü saat 13.00’da Abdi Ipekçi Mahallesi’nde baslayacak Mahallemde Senlik Var etkinliklerinde Ibis Gösterisi, akrobasi sov, illüzyon gösterileri, jonglör, ve kukla gösterileri sahnelenecek.
Kaynak: İHA