AK Parti Genel Baskan Vekili Ve Istanbul Milletvekili Kurtulmus'un TBMM'deki Ziyaretleri Devam Ediyor

AK Parti Genel Baskan Vekili ve Istanbul Milletvekili Numan Kurtulmus TBMM’deki ziyaretleri devam ediyor.

Istanbul Milletvekili Numan Kurtulmus, AK Parti Grup Baskani Abdullah Güler ve grup baskan vekilleri ile TBMM’de bulunan siyasi partileri ziyaret ediyor.

Kurtulmus ve beraberindeki heyet, Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan’i ziyaret etti. Kurtulmus, Cumhur Ittifaki birlikteligimiz karsi tarafa benzer sekilde olmadigini belirterek, “Al ver pazarligina bagli olmadigi gibi, mevsimsel, geçici bir ittifak degildir. Fikri çerçevesi, belli olan, istikameti belli olan bir ittifaktir” ifadelerini kullandi.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, Meclis Baskanligi seçimlerine deginerek, “Kiymetli baskan adayimiz Numan Kurtulmus Bey’e de bu seçimlerde basarilar, muvaffakiyetler diliyoruz. Insallah sonuçta hayirli olur” seklinde konustu.

Kurtulmus daha sonra HÜDAPAR Genel Baskani Zekeriya Yapicioglu’nu ziyaret etti. Kurtulmus, Cumhur Ittifaki’nin mevsimsel, dönemsel ittifak olmadigini söyleyerek, “28. Dönem TBMM’nin tarihi bakimdan büyük önemi var. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyilinda Türkiye Yüzyili olarak tanimladigimiz yani dünyada sözü güçlü, gücü tesirli bir Türkiye kurma iradesinin ortaya konuldugu döneme girdik” diye konustu.

Yapicioglu, dört arkadaslarinin aday oldugunu ve dört arkadaslarinin milletvekili oldugunu belirterek, “Bizim aramiza islerimiz istisare iledir. Arkadaslarimizla bu konuyu konusacagiz. Yarin tam kadro mecliste bulunup oyumuzu kullanacagiz” ifadelerini kullandi.

Kurtulmus, son olarak IYI Parti’yi ziyaret etti. Kurtulmus, IYI Parti Grup Baskan Vekilleri ile görüstü. Kurtulmus yaptigi açiklamada, seçimin geçtigini farkliliklarin bir kenara birakilmasi gerektigini kaydederek, “Meclis’in birinci meclisteki milli hassasiyetlerle, demokratik duyarlilikla, Türkiye’yi, milleti ileriye götürme azmi ve gayreti içinde çalismasi için dua ederiz. Her birimiz gayret ederiz” diye konustu.

IYI Parti Grup Baskan Vekilleri Dursun Musavat Dervisoglu, parti adina adaylari oldugunu belirterek, “Cumhuriyet Bayrami kutlamalarinin Meclis tarafindan ele alinmasindan yana kanun teklifini de Meclis’e sunacagiz. 10, 25, 50, 76. yil dönümlerini de Meclis’ten çikan kanunla kutladik” dedi.

Kaynak: İHA