Sivas'ta Üretiliyor, 83 Ülkeye Ihraç Ediliyor

Sivas 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Korkmaz Panel isimli firma, imal ettigi derin dondurucu ve sise sogutuculari 83 ülkeye ihraç ediyor. Son olarak Isveç, Katar ve Fransa’dan siparis alan firma karinca misali çalisarak sevkiyata hazirlaniyor.

Sivas'ta Üretiliyor, 83 Ülkeye Ihraç Ediliyor
Havalandirma, iklimlendirme, paslanmaz hastane ekipmanlari, hijyenik ve soguk oda panelleri alanlarinda faaliyet gösteren ve bayilerden gelen talep üzerine derin dondurucu ve sise sogutuculari üretimine baslayan Korkmaz Panel isimli firma, ürettigi dolaplari yurt disi pazarinda alicilarla bulusturuyor. Ürün kalitesi ve fiyat politikasi nedeniyle yogun talep gören dolaplar, siparis usulü üretiliyor. Gerek makine gerek insan gücü ile üretilen ürünler, kalite kontrol asamasindan geçtikten sonra sevkiyati gerçeklestiriliyor.

“Üreten güçlü ülkemizin, üreten çalisan insanlari olmamiz gerekiyor”

Korkmaz Panel Genel Müdür Yardimcisi Hatayi Altinay, firma olarak yeni bir olusuma girdiklerini ifade ederek, "Korkmaz olarak bizim bir görevimiz var. Üreten güçlü ülkemizin, üreten çalisan insanlari olmamiz gerektigi bilinci bizleri sürekli gelisim ve heyecan içerisinde tutuyor. Bu duygu ve düsüncelerle ileriye gitmek için ilimizin, ülkemizin yeni markalar içerisinde yer alip tüm dünyada kalitemizle, heyecanimizla, gelisimimizle, hizmetimizle sürekli aktüel tutup hafizalarda yer alacagiz. Biz bunun gayreti içerisindeyiz. Ülkemizin tüm dünyada tercih edilmesi bize yenilikçi olmayi sagladi. Bizler karinca misali çalisarak güçlü ülkemizin üreten, gelisen beyinleri arasinda yer alacagiz. Hep birlikte büyüyecegiz ve gelisecegiz. Biz bu suur ve hedefler istikametinde Korkmaz olarak simdi, yine, yeniden ve hep diyerek Korkmaz derin donduruculari ve Korkmaz sise sogutuculari gururla sunuyoruz. Ülkemize ve ilimize hayirli olmasini temenni ediyoruz" dedi.



“Ürünlerimizi 83 ülkeye ihraç ediyoruz”

Korkmaz Panel Ihracat Müdürü Muhammet Nurullah Yasak ise yeni ürün arayisinda olduklarini ve bayilerden derin dondurucu ve sise sogutucu üzerine istek oldugunu ifade ederek, “160 litre ila 460 litre arasinda ürünleri üretebiliyoruz. Su anda Isviçre, Fransa ve Katar’dan siparisler aldik. Önümüzdeki haftalarda sevkiyatlarini gerçeklestirecegiz. Fransa’dan 3 bin, Isviçre’den bin ve Katar’dan da 500 adet olmak üzere 4 bin 500 siparis aldik. Anadolu’dan böyle bir firmanin dünyaya açilip 83 ülkeye ihracat yapmasi vatandaslarimiz ve bizim için gurur kaynagi. Bu istikamette de bayii aglarimizi daha da güçlendirerek hedef pazarlardaki payimizi artirarak önümüzdeki yillarda daha ileriye gitmeyi hedefliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA