GTB Baskanlarindan Yeni Kabineye Kutlama

Gaziantep Ticaret Borsasi (GTB) Meclis Baskani Ahmet Tiryakioglu ve Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Akinci, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan yeni kabineyi kutlayarak, görevlerinde basari dileklerinde bulundu.

GTB Baskanlarindan Yeni Kabineye Kutlama
GTB Baskanlari Tiryakioglu ve Akinci, yaptiklari ortak yazili açiklamada; alaninda yetkin ve deneyimli isimlerin yer aldigi yeni Cumhurbaskanligi kabinesinin, Türkiye’nin aydinlik ve müreffeh yarinlari için önemli çalismalara ve basarilara imza atacagina yürekten inandiklarini bildirdiler. Türkiye Yüzyili hedefleri yönünde, piyasalara güven veren, ekonomi odakli bir modelle yeni döneme girilecegini kaydeden GTB Baskanlari, açiklamada su ifadelere yer verdi:

“Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan yeni kabineyi tebrik ediyor, ülkemize ve milletimize hayirli, ugurlu olmasini diliyoruz. Görevi devreden ve basarili çalismalara imza atan degerli bakanlarimiza ise vermis olduklari tüm hizmetlerden dolayi sükranlarimizi sunuyoruz. Türkiye Yüzyili hedefine odaklanmis, alaninda yetkin ve deneyimli isimlerden olusan yeni Cumhurbaskanligi kabinesinin, Türkiye’ye yeni bir heyecan ve motivasyon kaynagi olusturacagina, yeni marka degerleri kazandiracagina gönülden inaniyoruz. Simdi yeni bir milat basliyor ve rotamizi tamamen ekonomiye çevirmemiz gerekiyor. Ekonomi politikalarinin açiklanmasini bekledigimiz bu süreçte, Cumhuriyetin ikinci yüzyilina daha güçlü adimlarla girebilmemiz için ekonomi yönetimimizin üretim ve rekabet yetenegimizi gelistirecek, sürdürülebilirligi ve öngörülebilirligi saglayacak tüm reformist çalismalarinda her zaman kararlilikla yanlarinda olacagiz. Önümüzdeki süreçte is dünyasi olarak daha çok üreten, istihdam saglayan, yatirimi ve ihracati önceleyen güçlü bir Türkiye için çalismaya devam edecegiz.“
Kaynak: İHA