250 Bin Liralik Araca 1,5 Milyonluk Ses Sistemi Dösetti

Edirne’de gerçeklestirilen modifiyeli araçlar festivalinde, bazi araçlari ve ses sistemlerini görenler inanamadi. Bakanlarin bir daha dönüp baktigi araçlardan birisi de aracin degerinden 7 kat daha fazla maliyetle ses sistemi dösetilen ve maliyeti 1,5 milyona ulasan araçti.

250 Bin Liralik Araca 1,5 Milyonluk Ses Sistemi Dösetti
Edirne’de gerçeklestirilen "Cadde Edirne Fest 2", festivaline yogun katilim saglandi. Yüzlerce araç ve sahibinin katildigi festivalde, birbirinden güzel modifiyeli araçlar, vatandaslarin ilgi odagi oldu. Sahiplerinin aldiktan sonra degerinden fazla para harcayarak modifiye ettikleri araçlar, gören vatandaslar tarafindan ilgiyle izlendi. Yüz binlerce lira harcanarak araçlara eklenen ses sistemleri ve yapilan boyamalar kendine hayran birakti. Etkinlige katilan araçlar arasinda çesitli kategorilerde yarismalar düzenlendi.

Yarismalarda dereceye giren araçlarin sahiplerine plaket ve kupa verildi.



Ses sistemleri araçlardan daha pahali

250 bin lira olan aracinda 1,5 milyonluk ses sistemi bulundugunu söyleyen modifiyeli araç tutkunu Resul Yilmaz, “Aracin normal degeri 250 bin lira. Aracimizda ortalama 1,5 milyonluk ses sistemi vardir. Araçta 7 aylik emek var her seyini kendimiz yaptik. Hiç masraftan kaçmadik” açiklamasinda bulundu.

Modifiyeli araçlarin hobisi oldugunu söyleyen Enes Can Sahin de, “Arabanin önünden geçenler ilk önce kulaklarini kapatiyor. Bizdeki hobi, para harcadigimiz zaman mutlu oluyoruz. Eglendirmeyi seviyoruz" dedi.

Araçlarda bulunan ses sistemlerinin araçlardan daha pahali oldugunu vurgulayan Fatih Altuntas, “Araçlarimizin üzerindeki ses sistemi araçlarimizin rayiç bedelinin daha üstünde. Bizim amacimiz müzigi, modifiyeli araçlari halkimiza duyurmak. Bu bizim hobimiz" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA