Ögrencilerden Bisiklet Günü Etkinligi

Demirkent Toplu Konut Idaresi Ilkokulu 3/A sinifi ögrencileri Dünya Bisiklet Günü çerçevesinde bisiklet turu düzenlediler. Katilimin yogun oldugu etkinlige okul yöneticileri, ögrenciler ve veliler katildi.

Ögrencilerden Bisiklet Günü Etkinligi
Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen program hakkinda bilgi veren Demirkent Toplu Konut Idaresi Ilkokulu 3/A sinifi ögretmeni Nermin Parmaksizoglu, bisiklet turu etkinligini her yil düzenlediklerini belirtti.

Velilerin de büyük ilgi gösterdiklerini ifade eden Parmaksizoglu, “Ögrencilerimiz ve velilerimizle birlikte okulumuzdan baslattigimiz bisiklet turu yaklasik 4 kilometrelik bir güzergah ile Erzincan Belediyesinin önünde bulunan Atatürk büstü önünde sona erdi. Bisiklet turumuza katilan herkese çok tesekkür ederim.” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Sagsöz ise yaptigi açiklamada, bu etkinligin, bisiklet kullanimini sadece bir ulasim araci olarak görmeyip yasam biçimi olarak görülmesine katki sunmasini temenni ederek, etkinligi düzenleyen 3/A sinifi ögretmeni Nermin Parmaksioglu ve ögrencilere tesekkür etti.
Kaynak: İHA