Bingöl'de Cevdet Yilmaz Coskusu

Bakanlik, Basbakan Yardimciligi, AK Parti Genel Baskan Yardimciligi gibi birçok önemli görevde bulunan Bingöl Eski Milletvekili Dr. Cevdet Yilmaz, yeni Kabinede Cumhurbaskani Yardimcisi olarak görev aldi. Yilmaz’in yeni görevi nedeniyle memleketi Bingöl’de sevinç kutlamalari yapildi. Vatandaslar, havai fisekler patlatip, mesaleler yakip davul zurna esliginde halaylar çekti.

Bingöl'de Cevdet Yilmaz Coskusu
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, yeni dönem Kabine üyelerini açikladi.

Daha önce Bakanlik, Basbakan Yardimciligi, AK Parti Genel Baskan Yardimciligi gibi birçok önemli görevde bulunan Bingöl Eski Milletvekili Dr. Cevdet Yilmaz, yeni Kabinede Cumhurbaskani Yardimci olarak açiklanmasinin ardindan memleketi Bingöl’de büyük sevinç uyandirdi. Bingöl merkezde davul zurnalar çalinirken, Pazar günü yapilacak LGS nedeniyle kutlamalar çok kisa sürdü ancak Genç Ilçesi’ndeki sevinç gösterileri renkli görüntülere sahne oldu. Genç Ilçesi Kent Meydani’nda bulunan vatandaslar, hava fisekler patlatip mesaleler yakip davul zurna esliginde halaylar çekerek Yilmaz’in yeni görevini kutladi.

Cevdet Yilmaz’in yeni görevinden dolayi çok mutlu olduklarini ifade eden Emrah Davran, “Hükümetin çesitli kademelerinde yer alan hemserimiz Dr. Cevdet Yilmaz, Bugün açiklanan yeni kabinede Cumhurbaskanimiz tarafindan devletin iki numarali adami olarak görevlendirilmistir. Bu münasebetle gece yarisi bizde kutlama yapmak için toplandik. Bakanimiz, insallah bundan sonraki süreçte vatanimiza, milletimize ve ülkemize daha güzel hizmetler yapmayi nasip eder. Çok ama çok mutluyuz. Hemserimize verdigi görevden dolayi Cumhurbaskanimiza da en kalbi sükranlarimizi sunuyoruz. Hayirli ugurlu olsun insallah” seklinde konustu.

Cevdet Yilmaz’in Cumhurbaskanligi Yardimciligini kutlamak için alana geldigini ifade eden vatandaslardan Emin Yigit, “Hemserimiz Dr. Cevdet Yilmaz’in yeni kabinede Cumhurbaskani olarak görev almasi bizi çok gururlandirdi. Hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Bizlerde bu aksam kendisinin yeni görevini kutlamak için burada bir araya geldik. Hepimiz coskulu bir sekilde kutluyoruz. Rabbim muvaffak etsin” diye konustu.

Vatandaslardan Orhan Güler ise, “Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan yeni kabinede Cumhurbaskanligi yardimciligi görevine getirilen Dr. Cevdet Yilmaz’i tebrik ediyorum. Bu kutlu ve zorlu davada kendisinin arkasinda olacagimizi bilmesini istiyoruz. Ilimize ve ülkemize hayirli olsun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA