Taksim'de Defalarca Biçaklanmisti, O Geceyi Anlatti

Taksim’de defalarca biçaklanan Fatih Bayansalduz, o gece yasananlari anlatarak olayin yan bakma meselesi olmadigini söyledi.

Taksim'de Defalarca Biçaklanmisti, O Geceyi Anlatti
Taksim Nane Sokak’ta 23 Haziran’da saat 03.30 siralarinda meydana gelen olayda, Fatih Bayansalduz (32) sokak ortasinda Enes O. tarafindan biçaklanarak agir yarali halde hastaneye kaldirilmisti. Fatih Bayansalduz geçirdigi ameliyatin ardindan taburcu edilirken, polis de olayin süphelisi olduklari tespit edilen Enes O. ve Mert A.’yi kisa sürede yakaladi.

Tedavisinin ardindan o geceyi anlatan Bayansalduz, yasananlarin medyaya yansiyan sekilde gerçeklesmedigini söyledi.

O geceyi anlatan Bayansalduz, "Beyoglu’nda esnaflik yapmaktayim. Saat 12.30 siralarinda telefonuma mesaj geldi et bitti diye. Kulübün etini tedarik etmek için dükkanimi açtim, etleri teslim ettim ve ödemelerini aldim. Ceplerim baya kabarikti ödeme aldigim için. Lavaboya geçtim ve elimi yüzümü yikadim. O esnada hiç tanimadigim sahsi düserken gördügüm için kolundan tuttum ve benim elime sert bir sekilde vurdu. Ben de kendimi savunmak için onu ittim. Göz bebekleri normalden büyüktü ve bana yaklasarak sen görürsün dedi.

Ben bu sahsi bir kez daha ittim. Olayin orada kapandigini düsünerek kulüp sahibine selam verdim evime gidiyorum diyerek mekandan çiktim. 300-400 metre ilerledim. Evime gitmek için arabama ilerlerken bu noktada kafami çevirmemle o sahsin kosarak bana dogru geldigini ve yaninda iki kisinin oldugunu gördüm. O panikle ben de kosarken beni bu sokakta biçakladi. Buradaki esnaflarin hepsi beni tanidigi için araya girdiler, bana bir kez daha biçak vuracagi esnada bir abimiz kolundan tutuyor vurmasin diye. Bir arkadasim da benim yaralandigimi gördü ve üstündekini çikartip bana tampon yapip beni taksiye bindirdi. Hastanede ameliyat 5 buçuk saat sürdü" dedi.

"Aksam haberlerini izlerken olayin baska sekilde lanse edildigini gördüm" diyen Bayansalduz, "Kiz arkadasini taciz ettigim yönünde ifade vermis, haberlerde böyle çiktigini gördüm. Kesinlikle böyle bir sey olamaz. Zaten savcilikta beni takip etmeleri sokak sokak kayitlarda mevcut, onlarin görüntülerini talep edecegiz. Sirf cezai indirim alabilmek için böyle bir yalana basvurdugunu ögrendim. Bu konunun dogru bir sekilde lanse edilmesi için size röportaj veriyorum. Beni burada çok insan bilir. Gece kulübü, ocak baslari, lokantalara et tedarigi yapmaktayim, esnafim. Bana bu taciz iftirasini attiklari için ve haberlerde de böyle lanse edildigi için ben daha çok yaralandim bunu bir gurur meselesi haline getirdim" dedi.

Kaynak: İHA