Kocaeli'de Geleneksel Kent Bayramlasmasinda Geçmisten Bugüne Yapilan Bayramlasmalarin Fotograflari Sergilendi

Kocaeli’de geleneksel hale gelen kent bayramlasmasi yogun katilimla 37. kez düzenlendi. Geçmisten bu yana düzenlenen bayramlasmalarin toplu fotograflari da alanda sergilendi.

Kocaeli'de Geleneksel Kent Bayramlasmasinda Geçmisten Bugüne Yapilan Bayramlasmalarin Fotograflari Sergilendi
Kocaeli Valiligi, Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi’nin ortak düzenledigi Kocaeli Kent Bayramlasmasi, 37. kez gerçeklesti. Bayramlasma, Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Olumsuz hava sartlarina ragmen ilgi yogun oldu. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Kocaeli Kent Konseyi Baskani Ali Korkmaz, Il Jandarma Komutani Yavuz Selim Kapanci, Il Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Nuh Zafer Cantürk’ün yani sira programa milletvekilleri, ilçe belediye baskanlari, siyasi partilerin il ve ilçe baskanlari ile temsilcileri, askeri erkan, sivil toplum kuruluslari ve vatandaslar katilim gösterdi. Bayramin anlam ve önemine dair Kocaeli Kent Konseyi Baskani Ali Korkmaz, Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin ve Kocaeli Valisi Seddar Yavuz konusma gerçeklestirdi. Konusmalarin tamamlanmasinin ardindan bayramlasma faslina geçildi. Toplu fotograf çekiminin ardindan program sona erdi. Öte yandan, 2009’da gerçeklestirilen 10. Geleneksel Kent Bayramlasmasi’ndan bu yana tüm bayramlasmalarin toplu fotograflari da Kongre Merkezi’nde sergilendi.
Kaynak: İHA