Baskan Gürkan'dan Bayram Ziyaretleri

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan Kurban Bayraminin ikinci günüde de bayram ziyaretlerine devam ediyor.

Baskan Gürkan'dan Bayram Ziyaretleri
Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan Zabita Dairesi Baskanligini ziyaret ederek görevi basinda bulunan personellerle bayramlasip bir süre sohbet etti. Baskan Gürkan, kurum içi ziyaretlerin ardindan AK Parti Il Baskanligi tarafindan Büyüksehir Belediyesi Nikah Sarayinda gerçeklestirilen bayramlasma programina katildi.

Nikah sarayinda partililer ve vatandaslarla bayramlasan Baskan Gürkan, “Bayramlar milletlerin ve ümmetlerin tarihteki önemli gün ve olaylarin zamani gelince milletlerce ve ümmetlerce cosku ve sevinç içerisinde kutlanan günlere bayram diyoruz. Bu müstesna günlerden biri de Kurban Bayrami. Ramazan Bayraminda oldugu gibi Kurban Bayramini da buruk ve hüzünlü bir sekilde kutlamaktayiz. 6 Subat 2023 tarihinde yasadigimiz deprem felaketinde vefat eden bütün hemserilerime, bütün vatandaslarimiza Cenab-i Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralilarimiza saglik ve selamet temenni ediyorum. Insallah bundan sonraki süreçte daha huzurlu, daha coskulu ve hüzünlü olmayan bayramlar temenni ediyorum. Kurban Bayramimizin milletimize, Alemi Islam’a ve insanliga baris, huzur getirmesini temenni ediyorum” diye konustu
Kaynak: İHA