Baskan Demirtas Ilçe Halkiyla Bayramlasti

Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, "Dini bayramlarimiz milletçe karsilikli sevgi, saygi ve kardeslik baglarini kuvvetlendiren, toplumsal yardimlasma ve dayanismanin en üst seviyede yasandigi müstesna günlerdir" dedi.

Baskan Demirtas Ilçe Halkiyla Bayramlasti
Bayramin ikinci gününde Baskanlik makaminda düzenlenen bayramlasma programi dolayisiyla vatandaslari agirlayan Baskan Demirtas, birim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, misafirleriyle tek tek bayramlasti, sohbet etti. Baskan Demirtas, kendisiyle bayramlasmak için belediyeye gelen çocuklara da çikolata ikraminin yani sira bayram harçliklarini vererek bayramlarini kutladi.

"Bayramlar beraberligin tescil edildigi müstesna günlerdir”

Baskan Demirtas, "Hastaliklardan uzak birbirimize sarilip kutladigimiz güzel bir bayram yasiyoruz. Her yil bayramlarda gelenek haline getirdigimiz halkla bayramlasma programimizi bu yilda ilçe halkimizin katilimi ile gerçeklestirdik. Dini bayramlarimiz milletçe karsilikli sevgi, saygi ve kardeslik baglarini kuvvetlendiren, toplumsal yardimlasma ve dayanismanin en üst seviyede yasandigi müstesna günler. Bu duygularla, mübarek Kurban Bayramini en içten duygularimla bir kez daha kutluyor, bu güzel günlerin coskusunu Türk dünyasina, Islam alemiyle birlikte tüm insanliga ve hemserilerime hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA