Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Bayramda Özel Egitim Ögrencisini Evinde Ziyaret Etti

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Kurban Bayrami dolayisiyla ilkokul özel egitim ögrencisi Beyza Nur Çetrez’i evinde ziyaret ederek bayramini kutladi.

Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Bayramda Özel Egitim Ögrencisini Evinde Ziyaret Etti
Kurban Bayrami dolayisiyla Agri Merkez Yavuz Mahallesinde oturan Seref Saraçoglu Ilkokulu 2’inci sinif özel egitim ögrencisi 9 yasindaki Beyza Nur Çetrez’i evinde ziyaret eden Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Çetrez ailesinin bayramini kutladi. Özel egitim ögrencisi Beyza Nur Çetrez ile yakindan ilgilenerek bir süre sohbet eden Kökrek, basta özel egitim ögrencileri olmak üzere il genelindeki tüm ögrencilerin kendilerine emanet oldugunu söyledi.

Kökrek, "Bayram nedeniyle Beyza ögrencimizi evinde ziyaret ettik. Kendisi ve ailesinin bayramini kutladik. Bizler, egitimin sadece bir insanin hayatini degil, bir toplumun yasam seklini etkilediginin bilincindeyiz. Gelismis huzurlu bir toplum, her yönüyle iyi yetistirilmis bireylerden olusur. Bunun için bizlere düsen görev çocuklarimiza her yil daha iyiye giden bir egitim vermektir. Bu sorumlulugumuzun bilinciyle çalisiyoruz; çocuklarimiza çagimizin imkanlarini en üst düzeyde sunan egitim ortamlari saglama gayreti içerisindeyiz" dedi.

Daha sonra Beyza Nur Çetrez’e tablet, kardeslerine ve ailesine çesitli hediyeler veren Kökrek, ziyaret sonunda Çetrez ailesinin taleplerinin yerine getirilmesi talimatini verdi. Kökrek’in ziyaretinde Milli Egitim Sube Müdürü Ismail Tanriverdi ve okul müdür vekili Resul Dogan eslik etti.
Kaynak: İHA