Muayenede Güçlük Çikaran Alkollü Sahis, Hastanenin Güvenlik Görevlisini Biçakladi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde, asiri alkollü oldugu için hastaneye getirilen bir sahis önce muayenede doktora zorluk çikartti, ardindan kendisini çikarmak isteyen güvenlik görevlisini biçakla yaraladi. Tedavi altinda olayi anlatan güvenlik görevlisi Isa Kocakoç, “Kolundan tuttugumda yere düstü. Tekrar kolundan tutup kaldirirken diger elinde biçak varmis, biz fark edememisiz. O arada kalçama 3 biçak darbesi yedim. Fark ettigimde bilegini tuttum o ara elime de denk geldi” dedi.

Muayenede Güçlük Çikaran Alkollü Sahis, Hastanenin Güvenlik Görevlisini Biçakladi
Olay, Izmit Seka Devlet Hastanesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.Ö. (28) adli sahis asiri alkol alarak dikkat çekince sokaktan geçen vatandaslar tarafindan polis ekiplerine ihbar edildi. Ekipler, ihbar üzerine sahsin yanina gelerek durumunu kontrol etti. Asiri alkolden ayakta durmakta dahi güçlük çeken sahis için 112 Acil Saglik ekipleri çagrildi. Ambulansta müdahale edilen B.Ö., Seka Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada doktor tarafindan muayene edilirken güçlük çikaran sahis, küfürler etmeye baslayinca hastanenin özel güvenlik görevlisi Isa Kocakoç, koluna girerek müdahale etmek istedi. B.Ö., güvenlik görevlisinin koluna girmesiyle yere düstü. Kaldirilmaya çalisildigi esnada ise cebinden çikardigi biçakla Isa Kocakoç’u kalçasindan 3 kere biçakladi. Polis ekiplerinin gelip müdahale etmesiyle sahis gözaltina alindi. Isa Kocakoç ise hastanede tedavi altina alindi.

“Kalçama 3 biçak darbesi yedim”

Olayda yasadiklarini anlatan 41 yasindaki güvenlik görevlisi Isa Kocakoç, “112’nin getirdigi sahis, doktor müdahale ederken sordugu sorulara ters cevaplar verdi. ‘Sana ne lazim?’, ‘Ne sekilde muayene etmek istiyorsun beni?’ gibi cevaplar vermeye basladi.

Doktor, ‘Dayak mi yedin, yere mi düstün?’ diye sordugunda da ‘Seni ilgilendirmez ben gidiyorum’ dedi.

Doktor bey ise kan alinacagini ve oturmasi gerektigini söyledi.

Sonrasinda sahis, ‘Oturtanin da’ diyerek küfürler etti. ‘Beyefendi çikin disari’ dedigimde ‘Çikartanin da’ diyerek yine küfürler etti. Kolundan tuttugumda yere düstü. Tekrar kolundan tutup kaldirirken diger elinde biçak varmis, biz fark edememisiz. O arada kalçama 3 biçak darbesi yedim. Fark ettigimde bilegini tuttum o ara elime de denk geldi. Daha sonra da polis arkadaslar geldi zaten. Devaminda vatandasi aldilar. Alkolik diye geldi, 112 o sekilde getirdi. Sikayetçi olacagiz. Sonuna kadar takipçisi de olacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA