Bozüyük'te Protokol Ve Vatandaslar Bayramlasti

Bozüyük’te Kurban Bayrami dolayisiyla ilçe protokolü, tüm kamu kurum ve kuruluslarinda görevli personel, daire amirleri, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve vatandaslarin katilimiyla Bayramlasma Töreni düzenlendi.

Bozüyük'te Protokol Ve Vatandaslar Bayramlasti
Bozüyük Belediyesi Yeni Dügün Salonu’nda gerçeklestirilen bayramlasma törenine Ilçe Kaymakami Adem Öztürk, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Garnizon Komutani Yüzbasi Caner Yilmaz, Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Belediye Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri, gaziler ile vatandaslar katildi.

Törende protokol üyeleri bayram tebriklerini kabul ederek herkesin bayramini kutladi. Törende konusan Ilçe Kaymakami Adem Öztürk salonda bulunan herkese katilimlari nedeniyle tesekkür ederek, “Bayramlar hosgörünün yogun olarak yasandigi müstesna günlerden birisidir. Biz de bu bayrami insallah sizlerle birlikte birlik, beraberlik içerisinde, huzur içerisinde insallah kutlayacagiz. Bu bayramlarda özellikle ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin yaninda olmayi önemsiyoruz. Büyüklerimizi anne, babalarimizi geçmislerimizi yâd ediyoruz, onlarin hayir dualarini aliyoruz. Sehit ailelerimizle daha yakindan ilgileniyoruz. Ihtiyaçlarini karsilama noktasinda bugünlerde daha duyarli oluyoruz. Ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin özellikle yanlarinda olmak için yine hep beraber, birlikte büyük gayret gösteriyoruz. Ben bu duygularla hepinizin Kurban Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramin ülkemiz için milletimiz için tüm Müslümanlar için huzur, baris, saglik, mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA