Datça Emniyetinden Yola Çikacaklara Afisli Uyari

Datça Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi ekipleri Kurban Bayrami öncesi yola çikacak olan vatandaslari ’bu yolda sana çok güveniyoruz’ mottolu afisler ile uyardi.

Datça Emniyetinden Yola Çikacaklara Afisli Uyari


Ülke genelinde oldugu gibi Aydin’da da bayram tatili dolayisiyla trafik yogunlugu yasanmaya basladi.

Bayram tatilini firsat bilen birçok vatandas tatil bölgelerine seyahat ederken, trafik ekipleri de yollardaki denetimlerini siklastirdi. Datça Ilçe Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi ekipleri Kurban Bayrami trafik tedbirleri çerçevesinde sürücülere ve vatandaslara; emniyet kemeri kullanimi, hiz sinirlarina uymalari ve kask kullanimi konusunda farkindalik olusturmak amaciyla; ’bu yolda sana çok güveniyoruz’ mottolu afisler ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluslarina, araç ve yaya yogunlugunun oldugu kavsak ve caddelere asildi.

Kurban bayrami tatili boyunca gerektiginde müdahale yapmak üzere kavsaklarda görev alacak Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirligi ekipleri, sürücüleri bilgilendirmek amaciyla yapilan el brosürlerinin dagitimi için planlanan uygulamalari da gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA