Agri, Sorunlarinin Çözümü Için Konusuyor

Agrili Is Insani Ufuk Balkis öncülügünde kurulan “Agri Konusuyor” Platformunun organize ettigi söyleside bulusan Agrililar, kentin sorularini dile getirdi.

Agri, Sorunlarinin Çözümü Için Konusuyor
Agri Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ve moderatörlügünü ünlü Radyocu Afrikali Ali’nin yaptigi söyleside, Agri Konusuyor Platformu Baskani Ufuk Balkis, konusmaci olarak katildi.

Kentteki birçok STK temsilcisi, mahalle muhtarlari ile çok sayida vatandasin katildigi söyleside, Agri’da yillarca çözüme kavusturulmamis sagliktan-ulasima, ulasimdan-su sorununa, su sorunundan-sehir planina kadar onlarca sorun dile getirildi.

Kentin sorunlarinin çözümü için bütün bir sehrin birlikte konusup birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekilen söyleside, platform olarak gönüllü baslattiklari çalismalarin artarak devem edecegini kaydeden Agri Konusuyor Platformu Baskani Ufuk Balkis, Agri’yi tek yürek olmaya ve birlikte hareket etmeye çagirdi. “Toplum kazanirsa, birey kazanir” diyen Balkis, çagin gereklerine uygun, daha medeni ve daha yasanilir bir Agri insa etmenin, bütün Agrililarin görevi oldugunu vurguladi.
Kaynak: İHA