Kavga Ettigi Kiz Arkadasi Ile Arasina Giren Sahsi Sokak Ortasinda Vurarak Öldürdü

Istanbul’da kiz arkadasina siddet uygularken yardim etmek için arayan giren kisiye saldiran sahis “Sizi mermi manyagi yapacagim" diyerek sokak ortasinda vurarak öldürdü.

Kavga Ettigi Kiz Arkadasi Ile Arasina Giren Sahsi Sokak Ortasinda Vurarak Öldürdü


Iddiaya göre, saat 19.00 siralarinda Yunus Emre Mahallesi 381 Sokak’ta Vahit Y. kiz arkadasi ile sokakta bilinmeyen nedenle tartismaya basladi.

Kisa sürede büyüyen tartismada Vahit Y. kiz arkadasina siddet uyguladi. Olayi gören Özer Ç., Vahit Y.’ye müdahale etmek istedi. Bu sirada duruma sinirlenen Vahit Y. “Sizi mermi manyagi yapacagim” diyerek evine gidip silah alip tekrar geldi. Elinde silahla gelen Vahit Y., Özer Ç.’ye ates etti. Vatandaslar Vahit Y.’yi durdurmak için üzerine atladi. Bu arada Özer Ç., Vahit Y.’nin elinden silahi alarak ates etti. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi saglik ekipleri tarafindan yapilan sahislar tedavileri yapilmasi için hastaneye kaldirildi. Özer Ç. hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Vahit.Y.’nin de durumun agir oldugu ögrenildi. Yasanan arbede ve vurma ani saniye saniye cep telefonu kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA