Sarampole Uçan Otomobildeki 3 Kisi Yaralandi

Karabük’te otomobilin sarampole uçtugu kazada 3 kisi yaralandi. Yoldan çikip karsi seride geçen minibüs kazasi ise güvenlik kamerasina yansidi.

Sarampole Uçan Otomobildeki 3 Kisi Yaralandi
Ilk kaza, Karabük Eskipazar karayolu Kayi köyü mevkiinde meydana geldi. D.G. idaresindeki 34 CJC 105 plakali otomobil, Karabük istikametine seyir halindeyken sürücüsünün kontrolünden çikip takla sarampole uçup takla atti. Kazada sürücü ile birlikte bulunan H.G. ve I.N.G. yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar ambulanslarla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken kaza ile ilgili inceleme baslatildi.

Sirinevler Mahallesi’nde meydana gelen ikinci kazada ise, ismi ögrenilemeyen sürücünün kullandigi 78 AT 254 plakali minibüs, kontrolden çikarak karsi seride geçti. Karsi seritte herhangi bir aracin gelmemesi faciayi engellerken kaza ani bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Kazada maddi hasar olustu.
Kaynak: İHA