Didimli Çocuklar Festivalde Doyasiya Eglendi

Didim Belediyesi tarafindan düzenlenen festivalde çocuklar doyasiya eglendi.

Didimli Çocuklar Festivalde Doyasiya Eglendi


Türkiye genelinde okullarin yaz tatili dönemine girmesi ile birlikte milyonlarca ögrenci karnelerini alirken, Didim Belediyesi çocuklar için festival düzenledi.

Didim Belediyesi tarafindan düzenlenen, birbirinden eglenceli ve ögretici etkinlikler, sahne gösterileri ve oyun parkurlari ile çocuklarin eglenmesi için her detayi düsünülen çocuk festivali, güne damgasini vurdu. Didim Cumhuriyet Kent Meydani’nda baslayan ve 2 gün sürecek olan festivale Didimli çocuklar büyük ilgi gösterdi. Etkinlige aileleri ile katilan çocuklar, oyun parkurlarinda doyasiya eglendi. Ayni zamanda sahne gösterileri ile hem ögrenip hem eglenen çocuklar, illüzyon showu merakli gözlerle izledi. Eglenceli aktivitelerden geleneksel sokak oyunlarina, yüz boyama etkinliklerinden, danslara, çocuk tiyatrolarindan, illüzyon gösterilerine kadar çocuklarin doyasiya eglendigi Çocuk Festivali’nde çocuk kitaplari fuarina büyük ilgi gösterildi.

Çocuklar kitaplarini imzalatti

Didim Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen çocuk festivali çerçevesinde birbirinden degerli çocuk kitabi yazarlari Aysenur Basaran, Naide Duymaz Karabulut ve Özge Nur Küskün festivalde, çocuk kitaplari fuarinda okurlari ile bulustu. Çocuklar için kitap imzalayan yazarlar kitaplarini, minik ögrencilere okuyup bilgi alisverisinde bulundu.

“Amacimiz çocuklarimizi mutlu etmek”

Didim’de çocuklar için güzel çalismalara imza attiklarini belirten Didim Belediye Baskani Deniz Atabay; “Çocuklarimiz bizim gelecegimiz. Onlari gelecege en iyi sekilde hazirlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kentimizde çocuklarimizi mutlu eden güzel projelere imza atmaya devam ediyoruz. Yorucu bir egitim ögretim yilinin ardindan ögrencilerimiz için bu güzel festivali organize ettik. Katilim gösteren tüm çocuklara tesekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA