Devrilen Tir Istanbul-Edirne Otobani'ni Kapatti

Kirklareli’nin Lüleburgaz ilçesi Istanbul-Edirne TEM Otoyolu’nda, Karayollarina ait araca çarpan lastik yüklü tirin devrilmesi sonucu otoban tek yönlü olarak kapandi.

Devrilen Tir Istanbul-Edirne Otobani'ni Kapatti
Kaza, Lüleburgaz ilçesine bagli Kirikköy, Hamitabat köyü yakinlari TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana geldi. Edirne istikametine giden Ayhan Ünlü idaresindeki 35 APZ 843 plakali oto lastigi yülü tir, bir anlik dikkatsizlik sonucu otoban kenarinda çalisma kapan Karayollari ekiplerine ait araca hafif sekilde çarptiktan sonra devrildi. Karayollari aracinda hafif hasar meydana gelirken, lastik yüklü tir devrilerek otobani kapatti. Kaza sonrasi devrilen tir içindeki lastikleri etrafa dagildi.

Kazanin ardindan TEM Otoyolu Istanbul - Edirne istikameti trafige kapandi. Kaza ihbarini alan Lüleburgaz Itfaiye ekipleri olay yerine giderek, herhangi bir olumsuz durum yasanmamasi için tedbir aldi. Karayollari ekiplerdi, yolda temizlik çalismasi yaptiktan sonra ulasim, emniyet seridinden kontrollü olarak saglandi.

Kaza yerine çagrilan kurtaricinin gelmesinin ardan devrilen tirin kaldirilmasiyla TEM Otoyolu Edirne istikameti, yaklasik 2 saat sonra tamamen açildi. Kazayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA