Büyüksehir TOGG'u Vatandaslara Test Ettiriyor

Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u sehirde tanitiyor. Test sürüsüne sunulan TOGG, vatandaslardan tam not aldi. Sürücüler, TOGG’u test etmeden araç almayin tavsiyesinde bulunuyor.

Büyüksehir TOGG'u Vatandaslara Test Ettiriyor
Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’in girisimleri ile Balikesir’e kazandirilan TOGG, vatandaslar tarafindan büyük ilgi ile karsilaniyor. Balikesir sokaklarinda vatandaslarin begenisine sunulan, sünnet arabasi olarak çiçeklerle süslenen TOGG simdide Tren Gari arkasindaki yeni cadde üzerinde vatandaslarin test kullanimina sunuldu. Balikesir Büyüksehir Belediyesi’nin makam araci olarak kullanilan TOGG’u test etmek isteyen vatandaslar hafta içi 10.00 - 18.00 saatleri arasinda Tren Gari arkasindaki yeni cadde üzerinde açilan standa giderek kayit yaptirabilirler.

TOGG bir araçtan daha fazlasi

TOGG aracini kullanma firsati bulan sürücüler, “Öncelikle TOGG araci kullanma imkani sundugu için Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz’a çok tesekkür ederiz. Yerli ve milli aracimizi test edebilecegimiz çok güzel bir uygulama olmus. Araci kullanarak yasayarak görmüs olduk. Araba hizli ve dinamik, çok üst düzey bir teknoloji kullanilmis. Araci çok begendik, yol tutusu, sessizligi, iç dizayni olsun bizleri çok etkiledi. Alinabilecek en güzel arabalardan birisi. Herkese TOGG’u test etmeden araç almayin diyoruz” açiklamasinda bulundular.
Kaynak: İHA