Aksaray'da Arazi Sulama Tartismasinda Silahlar Ateslendi Açiklamasi 6 Yarali

Aksaray’in Ortaköy ilçesinde 2 grup arasinda arazi sulama meselesinden dolayi tasli, sopali ve kürekli kavga çikti. Silahlarin ateslendigi kavgada 6 kisi yaralandi.

Aksaray'da Arazi Sulama Tartismasinda Silahlar Ateslendi Açiklamasi 6 Yarali
Olay, Ortaköy ilçesi Istiklal Mahallesi Balci Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Persembe pazarina alisverise gelen R.K. (50), Cumali Köyü Muhtari I.K. (53) ile karsilasti. Aralarinda arazi sulama meselesinden dolayi husumet bulunan taraflar tartismaya basladi.

Tartisma kisa sürede tasli, sopali ve kürekli kavgaya dönüstü. Kavga esnasinda R.K. aracinda bulunan tüfegini alarak I.K. ve ogullarina tüfekle ates açti. Silahli atese I.K. ve ogullari karsilik verince çikan çatismada R.K. (38), A.K. (44), A.K. (29), C.K. (44), R.K. (50) ve H.O. yaralandi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik tedbiri aldi. Saglik ekipleri ise yaralilari ilk müdahalenin ardindan ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Egitim Arastirma Hastanesine kaldirdi.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA