Tarihi Otel Ve Tarihi Otel Ve Yöresel Kahvalti Salonu Kurban Bayrami'nda Hizmete Açiyor

Gölpazari ilçesinde bulunan tarihi otel ve yöresel kahvalti salonu, ilçenin zengin tarihi ve kültürel degerlerini koruma amaciyla yapilan restorasyon çalismalarinin ardindan Kurban Bayrami’nda hizmet vermeye baslayacak.

Tarihi Otel Ve Tarihi Otel Ve Yöresel Kahvalti Salonu Kurban Bayrami'nda Hizmete Açiyor
Restorasyon çalismalari çerçevesinde kamu hizmeti veren tarihi Hohorlar Çesmesi ve meydaninda bulunan iki tarihi yapinin restorasyonu tamamlandi. Ilçenin en eski yapilarindan biri olan ve geçmiste belediye hizmet binasi olarak da kullanilan yapi, 5 yildizli otel konforunda tarihi bir butik otele dönüstürüldü. Ayrica yaninda bulunan diger yapi, uzun yillar ‘Çongur Lokantasi’ olarak bilinen bir mekân olarak hizmet vermis olup simdi ise ilçenin yöresel lezzetlerini sunacak bir kahvalti ve yemek salonu olarak restore edildi. Tamamlanan iki tarihi yapi, Kurban Bayrami’nda hizmete açilarak vatandaslara sunulacak.

Gölpazari ilçesi, tarihi otel ve yöresel kahvalti salonuyla birlikte ziyaretçilere hem konaklama hem de yöresel lezzetleri deneyimleme firsati sunacak. Kurban Bayrami süresince hizmet vermeye baslayacak olan bu tarihi mekanlar, ilçenin kültürel zenginliklerini yasatma ve tanitma amacina hizmet edecek.
Kaynak: İHA