Sanliurfa'da Akraba Iki Aile Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali

SANLIURFA – Sanliurfa’nin Viransehir ilçesinde akraba iki aile arasinda çikan silahli kavgada 1’i agir 5 kisi yaralandi.

Sanliurfa'da Akraba Iki Aile Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 5 Yarali


Isçi olarak gittikleri Gaziantep’te insaatta çalisan akrabalar arasinda bilinmeyen bir nedenle kavga çikti. Kavgada 6 kisi yaralandi. Yaralilar hastanede tedavi altina alinirken araya girenler taraflari baristirdi. Taburcu olan yaralilar ile yakinlarinin içerisinde oldugu araçlar, Sanliurfa’ya gelirken yolda karsilasinca taciz yasandi. Araçlarindan inen sahislar arasinda çikan kavgada 3 kisi yaralandi. Araya girenler yeniden taraflari baristirmak istedi. Bugün barismak için kirsal mahallede bir araya gelecek olan taraflar Viransehir merkez Hürriyet Mahallesi’nde karsilasti. Silahlarina davranan taraflar arasinda yasanan kavgada Baris Z. yaralandi. Özel araçla Viransehir Devlet Hastanesine kaldirilan yaralinin saglik durumunun agir oldugu ögrenildi.

Barismak üzereyken kavga ettiler

Olayi duyan kirsal Yollar Mahallesi’ndeki taraflar arasinda da silahli kavga çikti. Kavgada 4 kisi yaralandi. Kavga nedeniyle bölgeye giden saglik ekipleri, yaralilari ambulansla Viransehir Devlet Hastanesine kaldirirken jandarma ekipleri de yeni bir kavganin yasanmamasi için önlem aldi. Kavgayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA