Istanbul'da Sokak Üzerinde Kosan Kiza Araba Çarpti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Istanbul’da, sokakta kosan küçük kiza hafif ticari araç sürücüsü çarpti. Sürücü, çarpmanin etkisiyle yere savrulan kizi hastaneye götürdü. Yasanan kaza güvenlik kamerasina anbean yansidi.

Olay, dün saat 16.00 siralarinda Esenyurt Pinar Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre 10 yaslarindaki kiz çocugu sokakta oynadigi sirada sokagin karsisina dogru kosmaya basladi.

O sirada seyir halindeki hafif ticari araç sürücüsü, park halindeki kamyonetin arkasindan çikan kiza çarpti. Küçük kiz, çarpmanin etkisiyle yere savrulurken sürücü, kizin babasi ile birlikte aracina bindirerek hastaneye götürdü. Kizin durumunun iyi oldugu ögrenilirken ailenin sürücüden sikayetçi olup olmadigi bilinmiyor. Yasanan kaza ani ise çevredeki bir dükkanin güvenlik kamerasiyla saniye saniye görüntülendi.

Yasanan kaza ile ilgili konusan esnaf Azad Uran, " Kiz çocugu sokaktan karsiya dogru geliyordu. Yukaridan da araba geliyor. Park halindeki araç kör noktada oldugu için gelen sürücü çocugu göremedi. Araç hizli gelmedigi halde çocuga vurdu. Çocuk 1-2 metre kadar asagi yuvarlandi. Araçtan inen sürücü, çocugu alip babasi ile birlikte hastaneye götürdü. Kizin durumunda çok bir sey yok diye biliyorum ama hastanede belli olur. Çocuk, aracin önüne kendini atti. Çocugu alip hastaneye götürdükleri için konunun polise sikayet edilip edilmedigini bilmiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA