Vefat Eden Sabah Gazetesi Basyazari Mehmet Barlas'in Ailesi Hastaneden Ayrildi

Sabah Gazetesi Basyazari Mehmet Barlas, bugün aksam saatlerinde 81 yasinda hayatini kaybetti. Barlas’in yakinlari cenazenin bulundugu hastaneden ayrildi.

Vefat Eden Sabah Gazetesi Basyazari Mehmet Barlas'in Ailesi Hastaneden Ayrildi


Gazeteci Mehmet Barlas, bugün aksam saatlerinde hayatini kaybetti. Zatürre tedavisi gördügü Sisli’deki özel bir hastanede hayatini kaybeden Mehmet Barlas’in ailesi ve yakinlari cenazenin bulundugu hastaneye geldi. Barlas’in oglu Cemil Barlas hastane çikisinda konusmak istemezken, yakin dostu is insani Okan Holding’in sahibi Bekir Okan basin mensuplarina açiklamada bulundu. Okan, açiklamasinda sunlari ifade etti, “Türkiye çok büyük bir entelektüel, iyi bir insanini kaybetti. Benim hem hemserim hem çok yakin dostum. Hem de 25 yildir Okan Üniversitesi’nin kurulusundan beri mütevelli üyesiydi. Çok üzgünüz. Artik çocuklarina Allah uzun ömürler versin ve de kendisi rahat uyusun. Ülkemizin büyük bir entelektüel kaybi.” dedi.



Mehmet Barlas’in cenazesi pazar günü ögle namazina müteakip Besiktas’ta bulunan Barbaros Hayrettin Pasa Camii’nde kilinacak cenaze namazinin ardindan Yeniköy Mezarligi’na defnedilecek. Cenazeye Cumhurbaskani Erdogan’in da katilacagi ögrenildi.
Kaynak: İHA