Olgun Gençler El Emegi Eserlerini Sergiledi

Nilüfer Belediyesi Besevler Olgun Gençlik Merkezi’nde egitim alan yaklasik 200 kursiyerin el emegi eserleri yil sonu sergisinde seyrine sunuldu.

Olgun Gençler El Emegi Eserlerini Sergiledi
Nilüfer Belediyesi Besevler Olgun Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilen kurslara katilan kursiyerler, yil boyunca yaptiklari çalismalari düzenlenen sergide gözler önüne serdi. Mefrusat, kagit rölyef, ahsap boyama, giyim ve örgü atölyelerinde geçen Kasim ayindan bu yana egitim alan yaklasik 200 kursiyer, aldiklari egitim çerçevesinde çalismalar yapti. Kursiyerlerin ortaya çikardigi birbirinden güzel el emegi eserleri, yil sonu sergisinde seyrine sunuldu.

Serginin yani sira, Besevler Olgun Gençlik Merkezi’nde tango ve halk danslari egitim alan kursiyerler de düzenledikleri gösteri ile etkinlige renk katti.

Olgun gençlerin yil sonu sergisi ve gösterisine katilan Nilüfer Belediye Baskan Yardimcilari Dr. Sibel Özer ve Remzi Çinar, kursiyerleri tek tek kutladi. Kursiyerler de kendilerine saglanan imkanlardan dolayi Nilüfer Belediye Baskan Turgay Erdem’e tesekkür ederek, egitimlere katilmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA