Motosiklete Çarpip Karsi Seride Geçti Açiklamasi 2 Yarali

Zonguldak’in Kozlu ilçesinde kontrolden çikan otomobil ilk önce motosiklete ardindan da elektrik diregine çarparak karsi seride geçti. Kazada 2 kisi yaralandi.

Motosiklete Çarpip Karsi Seride Geçti Açiklamasi 2 Yarali
Kaza, aksam saatlerinde Kozlu ilçesi sahil yolunda meydana geldi. Iddiaya göre, S.Ö yönetimindeki 67 AAT 364 plakali otomobil, önünde seyreden B.Y. yönetimindeki 67 YF 916 plakali motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle araç yol kenarindaki elektrik diregine ardindan da karsi seride geçip duvara çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü B.Y. ve otomobil sürücüsü S.Ö yaralandi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri S.Ö ve B.Y.’ye ilk müdahaleyi yaparak Bülent Ecevit Üniversitesi ve Arastirma Hastanesine götürdü. Hastanede tedavi altina alinan yaralilarin durumunun iyi oldugu ögrenildi. Polis kazayla ilgili sorusturma baslatti.

Yikilan elektrik diregini vatandaslar kaldirdi

Öte yandan çarpmanin etkisiyle yikilan elektriginin herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi için vatandaslar tarafindan yol kenarina kaldirildi.
Kaynak: İHA