ESOGÜ Saglik, Uygulama Ve Arastirma Hastanesi'nde Ameliyathane Hemsireligi Sertifika Programi Sona Erdi

Eskisehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Saglik, Uygulama ve Arastirma Hastanesi’nde 5’incisi düzenlenen Ameliyathane Hemsireligi Sertifika Programi sona erdi.

ESOGÜ Saglik, Uygulama Ve Arastirma Hastanesi'nde Ameliyathane Hemsireligi Sertifika Programi Sona Erdi
Saglik Hizmetleri Müdürü Jülide Coskun’un yapmis oldugu açilis konusmasinin ardindan, ESOGÜ Hastanesi Ameliyathanesi’nde çalisan hemsirelerin görevlerini etkin ve verimli sekilde gerçeklestirmelerini saglamak amaciyla kursiyerlere, Saglik Bakanligi Saglik Alani Sertifikali Egitim Standartlari istikâmetinde planlanan ve 12 gün teorik, 10 gün uygulamali olmak üzere toplam 22 gün süren programin sertifikalari verildi.

Egitim ve Gelisim Hemsiresi Emine Çetin Atay ve Program Sorumlusu Sevgi Sezer tarafindan düzenlenen "Ameliyathane Hemsireligi Sertifikasyon Programi" ESOGÜ Saglik, Uygulama ve Arastirma Hastanesi Ameliyathanesi’nde görev yapan hemsirelerin yani sira, Eskisehir Yunusemre Devlet Hastanesi, Mugla Mentese Devlet Hastanesi, Afyonkarahisar Saglik Uygulama ve Arastirma Hastanesi, Afyon Dr. Halil Ibrahim Özsoy Bolvadin Devlet Hastanesi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi hemsirelerinin katilimlariyla gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA