Agri Valisi Varol, Ögrencilerle Birlikte Tohum Ekimi Gerçeklestirdi

Agri Valisi Dr. Osman Varol ve esi Funda Varol, Tutak Daglica Köyü Ilkokulunun ögretmen ve ögrencileri tarafindan olusturulan Organik Tarim Uygulama Bahçesi’nde ögrencilerle birlikte tohum ekimi gerçeklestirdi.

Agri Valisi Varol, Ögrencilerle Birlikte Tohum Ekimi Gerçeklestirdi
Agri Valisi Dr. Osman Varol ve esi Funda Varol, Tutak Kaymakami Enis Aslantatar ve esi Sema Aslantatar ile Tutak Daglica Köyü Ilkokulunu ziyaret ederek "Okuyan Sehir Agri" projesi kapsaminda hazirlanan "Topraklar Tohum ile Hikayeler Sizlerle Bulusuyor" etkinligine katildi.

Ziyarette, "Okuyan Sehir Agri" projesi çerçevesinde; Tutak Gazi Ilkokulu 3/B sinifi ögrencileri tarafindan yazilan ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügünce basimi yapilan “Küçük Yazarlar” kitabinin yazarlari olan ögrenciler ile bir araya gelen Vali Varol ve esi, Daglica Köyü Ilkokulunun ögretmen ve ögrencileri tarafindan olusturulan Organik Tarim Uygulama Bahçesi’nde ögrencilerle birlikte tohum ekimi gerçeklestirdi. Tohum ekiminin ardindan Kazim Karabekir Ortaokulu ögrencilerinin hazirladigi resim sergisinin açilisini yapan Vali Varol ve esi, sergiyi gezerek ögrenciler tarafindan yapilan birbirinden güzel resimleri inceleyip ögrencileri çalismalarindan dolayi tebrik etti. Sergi ziyareti sonrasinda Kazim Karabekir Ortaokulu ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan müzik dinletisini dinleyen Vali Varol ve esi, müzik dinletisinde emegi geçen ögretmen ve ögrencilere tesekkür etti. Vali Dr. Osman Varol ve esi Funda Varol’un katilim sagladigi, "Okuyan Sehir Agri" projesi kapsaminda Tutak Daglica Köyü Ilkokulunda düzenlenen etkinlikler uçurtma senligi ile sona erdi. Programa, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Egitim Müdür Yardimcisi Ishak Hasanoglu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Necmi Karaoglan, ilçe protokolü, okul müdürleri, köy sakinleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA