Kocasinin Darp Ettigi 3 Çocuk Annesi Kadin Ambulansta Öldü

Antalya’da kocasi tarafindan darp edildigi ileri sürülen 3 çocuk annesi kadin, hastaneye götürülürken ambulansta hayatini kaybetti.

Kocasinin Darp Ettigi 3 Çocuk Annesi Kadin Ambulansta Öldü


Olay, saat 19.00 siralarinda Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi 2658. sokak üzerinde yer alan 4 katli apartmanin 2’nci katinda meydana geldi. Iddiaya göre, 3 çocuk annesi olan Sinem Albeni ile kocasi Ufuk Albeni arasinda bilinmeyen nedenle tartisma çikti. Tartismanin büyümesi üzerine Ufuk Albeni, esi Sinem Albeni’yi sopayla darp etmeye basladi.

Sesleri duyan komsulari ve esnaf durumu 112 acil çagri merkezine bildirdi. Olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekibinin ambulansa aldigi Sinem Albeni yolda hayatini kaybetti. Hastane bahçesinde ambulans içerisinde savci ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan Sinem Albeni’nin cansiz bedeni otopsi yapilmak üzere Antalya Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Sinem Albeni’nin vücudunda ve yüzünde morluk ile sislikler oldugunu gören polis, esi Ufuk Albeni’yi kelepçeleyip gözaltina aldi. Ufuk Albeni’nin polise verdigi ilk ifadesinde esinin madde bagimlisi oldugunu ve kullanmamasi yönünde tartistiklarini söyledigi belirtildi. Olayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Kaynak: İHA