'Jandarmamiz Basarilarla Dolu 184 Yillik Köklü Bir Tarihe Sahip'

Jandarma Teskilatinin kurulusundan bugüne kadar yürüttügü basarili çalismalardan övgüyle söz eden Kütahya Vali Vekili Mustafa Güney, jandarma personelinin vatandaslarin can ve mal güvenligini korumak için fedakârca çalistigini vurguladi. Güney, “Tüm jandarma personelinin 184. kurulus yil dönümünü kutlar, aileleriyle birlikte saglik, mutluluk ve basari dolu bir ömür dilerim” dedi.

'Jandarmamiz Basarilarla Dolu 184 Yillik Köklü Bir Tarihe Sahip'
Jandarma Teskilati’nin 184. kurulus yil dönümü töreninde konusan Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Murat Kirbaç, "Kurulusunun 184’üncü yil dönümünü gururla kutlamanin onur, mutluluk ve heyecani içindeyiz" seklinde konustu.

Kirbaç, "Basarilarla dolu 184 yillik köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanligi, kurulusundan bugüne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmus, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlügünün korunmasi, milletimizin huzur ve güvenligi ile kamu düzeninin saglanmasi yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmistir. Jandarma Genel Komutanligi personeli olarak bizler, milletimizin bize olan bu teveccühünün bilincinde hareket ederek, var olan bu güven ve sevgi bagini korumak, perçinlemek ve daha da güçlendirmek azim ve kararliligindayiz" diye konustu.

Kaynak: İHA