Iznik Parke Taslarla Güzellesiyor

Iznik Belediyesi 46 mahallede planladigi program çerçevesinde çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan birçok noktada parke tasi isleme çalismasi sürüyor.

Iznik Parke Taslarla Güzellesiyor
Iznik Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü koordinasyonu ile gerçeklestirilen çalismalar planlanan programa göre birçok noktada es zamanli olarak devam ediyor. Yeni açilan sokaklar, kirsal mahallelerdeki yollar, yapim ve onarim çalismalari ile süren parke tasi isleme çalismalari Mustafa Kemal Pasa Mahallesi hastane arkasinda, Çiçekli Mahallesinde ve toplamda 15.000 metrekare tas islemeyle bastan basa parke tasi olan Mahmudiye Mahallesinde devam ediyor.

55.000 Metrekare parke tasi islendi

Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta açiklamasinda “39 tasra ve 7 merkez mahallede planlanan çalismalarimiz kesintisiz sürüyor. Hizmette uzak veya yakin kavramini kabul etmeden en yakin mahallemize ne yapiyorsak en uzak mahallemize de ihtiyaçlari istikametinde ayni çalismalari gerçeklestiriyoruz. Ekiplerimiz planlanan programlara göre es zamanli olarak birçok noktada çalismalarini sürdürüyor. Bu çalismalara ara vermeden hemen yenilerini ekliyoruz. Ihtiyaç olan yerler tespit edilmis durumda. Su ana kadar ekiplerimiz 55.000 metrekare tas isledi. Tas olmasi gereken yere tas, asfalt olmasi gereken yerlere asfalt çalismamizi uyguluyoruz. Nerede ne eksigimiz, ihtiyacimiz varsa muhtarlarimiz koordinasyonuyla bir bir gerçeklestirmeye devam ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA