GASKI'nin Su Borcu Yapilandirmasi Için Basvurular Devam Ediyor
Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Gaziantep Su ve Kanalizasyon Idaresi (GASKI) Genel Müdürlügü, su borçlarinin yapilandirilmasina yönelik baslattigi ve pesin ödeme yapildiginda gecikme faizinde yüzde 90 indirim uyguladigi kampanyaya basvurular devam ediyor.

Pesin ödeme yapildiginda 7440 sayili kanun çerçevesinde gecikme faizinde yüzde 90 indirim uygulanan su borcu yapilandirma islemleri için basvurular GASKI’nin Merkez Hizmet Binasi ile Karatas ve diger ilçelerde bulunan subelerde yapilacak. Pesin ödeme yapilandirmasinin en geç 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor.
Taksitlendirme firsatindan yararlanan vatandaslar yapilandirmada taksit ödeme süreleri aylik taksitler halinde olacak, ilk iki taksitin süresi geçmeden ödeme zorunlulugu getirilirken, ilk iki taksitinin en geç 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Ayrica kampanyadan yararlanan vatandaslar, bir takvim yili içinde üçten fazla taksitini gününde ödememesi durumunda firsattan yararlanma hakkini kaybedecek.
