Afyonkarahisar'da En Çok Kitap Okuyan Ögrenciye Hediye

Afyonkarahisar Il Milli Egitim Müdürü Miraç Sünnetci, ’Arkadasimla Oku Yorum’ isimli kitap okuma etkinliginin kapanis programina katilarak en çok kitap okuyan ögrencilere hediye takdim etti.

Afyonkarahisar'da En Çok Kitap Okuyan Ögrenciye Hediye
Il Milli Egitim Müdürlügü AR-GE Birimi tarafindan düzenlenen ‘Etkilesimli Kitap Okuma’ projesi çerçevesinde ’Arkadasimla Oku Yorum’ isimli kitap okuma faaliyetinin kapanis programi gerçeklestirildi.

Gerçeklestirilen projeye, nisan ve mayis aylarini içeren iki aylik süreçte Hoca Ahmet Yesevi Ilkokulu, Kocatepe Ilkokulu ve Selçuklu Ilkokulu 2., 3. ve 4. sinif ögrencileri arasinda toplamda 2 bin 260 ögrenci katildi.

Bu proje ile ögrencilerin bireysel kitap okuma yöntemlerinin disinda arkadasiyla birlikte etkilesim halinde birbirlerini destekleyici ve gelistirici nitelikte okumaya tesvik etmek amaçlaniyor.

Düzenlenen programda ögrencilerin kitap okuma süreçlerini, ailelerinin projeyle ilgili görüslerini anlattiklari, ögrencilerin kitabini diger arkadaslariyla paylasimlarinin ve yorumlamalarinin okuma, dinleme, konusma ve yazma becerilerine yönelik gelistirdikleri olumlu davranislari içeren video gösterimi izlendi. Takim halinde yarisarak en çok kitap okuyan ögrencilere ödülleri, Il Milli Egitim Müdürü Miraç Sünnetci tarafindan verildi.

Kaynak: İHA