Modern Çizim Anaokulu Yil Sonu Gösterisi Düzenlendi

Modern Çizim Anaokulu tarafindan Hamamizade Ihsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde yil sonu gösterisi düzenlendi.

Modern Çizim Anaokulu Yil Sonu Gösterisi Düzenlendi
3 yastan 6 yasa kadar tüm ögrencilerin gerçeklestirdigi gösteriler, büyük ilgiyle takip edildi. Ögretmenler, ögrenciler ve velilerin katildigi senlikte, anaokulu ögrencileri gösterilerini sergiledi. Program izleyicilerden büyük alkis alirken, anne ve babalarin ilgisi ve heyecani da bir o kadar dikkat çekiciydi.

Program Saygi Durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Programin açilis konusmasini Anaokulu Müdürü Zehra Çalik yapti. Çalik, “1 yil boyunca çocuklarimizin egitimi sonucu hangi noktaya geldiklerini gördük. Bilimsel bir egitim, iyi bir çalisma çok sey fark ettirdigini, ortaya koydu. Okul öncesi egitimin ve kresin çok büyük bir ihtiyaç oldugunu biliyoruz. Devletin bu konuda büyük adimlar atmasi gerekiyor. 1 yil içindeki gelismelerden bu çocuklarin çok büyük basarilara imza atacaklarini gördük. Egitim bir toplumun en önemli isi. Biz çocuklarimizin bu süreci, Milli Egitim’le birlikte çagdas, demokratik ve laik bir egitim ile tamamlamasini istiyoruz. Bu konuda da üstümüze düsen bütün görevleri yapmaya çalisiyoruz” dedi.

Etkinlikte çesitli dans ve drama gösterileri yapan, sarkilar söyleyen minikler izleyenlere keyif ve duygu dolu dakikalar yasatti. Mezun olan ögrencilerin diploma dagitiminin da yapildigi etkinlikte miniklerin birbirinden ilginç hareket ve heyecanlari herkesi güldürdü. Salonu kahkahalara bogan bu heyecan izleyiciler tarafindan da alkislarla desteklendi. Program, tüm çocuklar sahneye davet edilerek müzik ve sarkilar esliginde muhtesem bir kapanisla sona erdi.
Kaynak: İHA