Kiranardi Dügün Salonu Hizmete Açildi

Kiranardi Mahallesinde dügün, nisan kina, sünnet gibi etkinliklerin yaninda birçok sosyal etkinlik içinde kullanilacak olan Kiranardi Dügün Salonu’nun açilisi yapilarak hizmete girdi.

Kiranardi Dügün Salonu Hizmete Açildi
Açilis törenine Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, AK Parti Il Baskani Fatih Üzüm, Melikgazi Ilçe Baskani Gökhan Ülke, Meclis üyeleri ve davetliler katildi.

Kiranardi Mahallesinde eskimis halde olan dügün salonunu yenilerek daha nitelikli bir dügün salonu ve bununla beraber birçok hizmeti sunduklarini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu; “Hanimlarimiz dügün salonunu simdiden kutlamaya basladi.

Bundan sonra kina, nisan dügün, sünnet gibi birçok sosyal etkinlige ev sahipligi yapacak. Burasi Kiranardi meydanini canlandiracak insallah. Biz Kiranardi Mahallemize belediye olarak ne gerekiyorsa yaptik. Hizmetlerimizi tüm mahallelerimize yapiyoruz. Bu eski dügün salonu için vatandaslarimizdan talep vardi. Bizde burayi yenileyerek daha nitelikli bir dügün salonu yaptik. Burada hayirli evliliklerin yapilmasini dilerim. Elimizden geldigince tüm mahallelerimize hizmet etmeye çalisacagiz. Kiranardi Dügün Salonumuzun sehrimize hayirli olmasini dilerim. Bir müjde daha vereyim. Eski belediye binasini yeniliyoruz. Alt kati saglik ocagi, akil küpü kütüphanesi, ve kadinlarimiz için MELMEK kurs merkezi yapiyoruz. Yaz sonuna tamamlayip açilisini yapacagiz insallah" dedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç da bir konusma yaparak, “Güzel bir hizmetin daha açilisini yapiyoruz. Melikgazi’nin çaliskan ekibine ve degerli Baskanimiza çok tesekkür ederim. Günün ihtiyaçlarina cevap veren bu güzel dügün salonumuz çok nitelikli olmus. Kiranardi Mahallemize hayirli olsun” dedi.

Kayseri AK Parti Milletvekili Saban Çopuroglu ise, “Rabbim yapilan hizmetleri artirsin. Yapilan isleri yerinde görmek çok güzel. Eski binalarin yenilenip anlam ve islev kazanmasi çok kiymetli. Burasi dügün disinda birçok sosyal faaliyet içinde kullanilacak bir yer olmus. Hayirli olsun” diye konustu.

Mahallesine yapilan birçok hizmet için Baskan Dr. Palancioglu’na tesekkür eden Kiranardi Mahalle Muhtari Recep Çopur; “Belediyemiz Kiranardi Mahallemize çok güzel hizmetleri oldu. Mezarlik sorunumuz kalmadi, asfaltsiz yollarimiz kalmadi. Yenilenen dügün salonumuzun hayirli olmasini dilerim” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA