Gediz Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coskusu

Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Gediz Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda (MYO) mezuniyet coskusu yasandi.

Gediz Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coskusu
Mezuniyet töreninde KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Gediz Belediye Baskan Vekili Hüseyin Tüysüz, KSBÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Fatih Özcura, Genel Sekreter Kutlu Önal, KSBÜ Gediz SHMYO Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Sinan Darcan, Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Gediz MYO Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Mustafa Kavasoglu, diger protokol üyeleri, akademisyenler, ögrenciler, aileler ve davetliler yer aldi.

Mezun olan ögrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Tekin; ailelere seslenerek, ögrencileri emanet olarak gördüklerini ve bu emanetleri donanimli sekilde yetistirerek mezun etmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade etti.

Rektör Tekin mutlu bir güne sahitlik ettiklerini de söyleyerek, "KSBÜ ailesi olarak her zaman sizin yaninizdayiz. Bugünü yasattiginiz için sizlere tesekkür ederim." dedi.

Protokol konusmalarinin ardindan mezuniyet kütügüne isimliklerin çakilmasi, basari ödüllerinin verilmesi, meslek andinin okunmasi ile devam eden mezuniyet programi, kep atma ile sona erdi.
Kaynak: İHA