Beton Mikseri Kontrolden Çikti, 6 Araca Çarparak Durdu

Balikesir’in Altieylül ilçesinde yokus asagi seyir halindeyken kontrolden çikan beton mikseri, park halindeki 6 araca çarpti. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, çevredeki bir güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilen görüntülerde beton mikserinin hizla yokus asagi geldigi ve çarptigi araçlar görülüyor.

Beton Mikseri Kontrolden Çikti, 6 Araca Çarparak Durdu
Balikesir’de yokus asagi seyir halindeyken kontrolden çikan beton mikseri, park halindeki 3 hafif ticari araca ve 3 otomobile çarpti.

Altieylül ilçesi Sütlüce Mahallesinde seyreden ve sürücüsünün kimligi ögrenilemeyen 10 AIL 311 plakali beton mikseri, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çikarak yokus asagi hizla inmeye basladi.

Bir hafif ticari araç sürücüsünün, geri manevra yaparak evlerin önündeki bos yere park ettigi sirada gelen beton mikseri, büyük bir gürültüyle buna ve yanindaki araçlara çarparak durabildi.

Sokakta yürüyen bir kisi, üzerine dogru gelen beton mikserini görüp son anda uzaklasarak altinda kaçarak, kurtuldu. Çevredeki bir güvenlik kamerasinin kayitlarinda, hafif ticari araç sürücüsünün geri manevrayla park ettigi, beton mikserinin hizla yokus asagi geldigi, yayanin bunu görüp uzaklasmasinin ardindan tirin 3 hafif ticari araca ve 3 otomobile çarptigi görülüyor.
Kaynak: İHA