Yenimahalle'den Memur Adaylarina 'Genel Tekrar Kampi'

Yenimahalle Belediyesi, temmuz ayinda gerçeklesecek KPSS öncesi memur adaylari için hazirlik kampi düzenliyor. 9 gün sürecek ve ücretsiz olacak egitim programi, KPSS’ye girecek adaylara sinav öncesi genel tekrar imkani saglayacak.

Yenimahalle'den Memur Adaylarina 'Genel Tekrar Kampi'
Nazim Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçeklesecek egitim kampi, 5-10 Haziran (Genel Yetenek Genel Kültür) ve 12-14 Haziran (Egitim Bilimleri) tarihleri arasinda gerçeklesecek. Binlerce kisinin katilmasi beklenen kampa pegemakademi.com internet adresi üzerinden basvuru yapilabiliyor. 6 gün genel yetenek, genel kültür ve 3 gün egitim bilimleri konularinda egitim alacak ögrencilerin dersleri saat 09.00’da baslayip, 18.00’da sona erecek.

10 egitmenin 110 saat ders anlatacagi Genel Tekrar Kampi’nda, memur adaylari için genel tekrar kitaplari özel olarak hazirlandi. Kampa katilacak olan adaylar hazirlik kitaplari esliginde tüm derslerin tekrari ve uygulamali soru çözümleri ile sinava hazirlanma firsati yakalayacak. Bunun yaninda KPSS kampi adaylara sinavda dikkat edilmesi gereken detaylari ögrenme firsati da sunacak.

“Gençlerimizin yanindayiz”

Yenimahalle’de yapilan yatirimlarin basinda egitimin geldigini belirten Yenimahalle Belediye Baskani Fethi Yasar, “Ülkemizde özellikle son yillarda yasanan ekonomik sikintilar nedeniyle issizlik sorunu çig gibi büyüyor. Aileler çocuklarina büyük yatirim yapiyor, üniversiteye gönderiyor. Ne yazik ki gençlerimiz onca emek harcayarak tamamladiklari üniversite egitimleri sonrasinda issizlik sorunu ile bogusuyor. Yenimahalle Belediyesi olarak her yil sinava hazirlanan gençlerimize yönelik KPSS hazirlik kamplari düzenliyoruz. Bu sikintili süreçte gençlerimizin yaninda olmaktan ve onlara fayda saglayan böylesine önemli bir hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Sinavlara hazirlanan tüm gençlerimize basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA