Prof. Dr. Kemal Sayar'dan Yalova'da Söylesi

Yalova Belediyesi, Gelenekten Gelecege Ibrahim Müteferrika Kültür ve Sanat Sezonunu, Psikiyatrist ve Yazar Prof. Dr. Kemal Sayar söylesisi ile noktaladi.

Prof. Dr. Kemal Sayar'dan Yalova'da Söylesi
Düzenlenen söylesiye; Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk ile esi Göksen Tutuk, Yalova Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Sariduman ve vatandaslar katildi.

Söyleside neden mutlu degiliz, hayatin anlami, önemsizlik korkusu, aidiyet ihtiyaci, mutluluk tuzaklari gibi birçok konuya deginen Prof. Dr. Sayar, kendisini izlemeye gelen vatandaslarin da fikirlerini alarak söylesiye katilimlarini sagladi. Çesitli düsünce ve kültür insanlarindan örneklerle hayatin anlamini, mana duygusu ve anlam arayisini anlatan Sayar, birçok önemli konuyu söylesiye katilanlarla paylasti. Ilgiyle takip edilen söylesinin sonlarina dogru Sayar, vatandaslardan gelen sorulari yanitladi.

“Sezonu tamamladik”

Programin sonunda Baskan Mustafa Tutuk, sahneye çikarak Prof. Dr. Sayar’a bu güzel söylesisi için tesekkür ederek plaket ve Yalova Kagidina hat sanati ile isminin yazili oldugu tabloyu hediye etti. Gecenin sonunda yaptigi konusmada, Tutuk; “Ilber Hocamizla baslatmis oldugumuz 2022-2023 Gelenekten Gelecege Ibrahim Müteferrika Kültür ve Sanat Sezonumuzu Kemal Hocamiz ile tamamladik. Bu süreçte yüzlerce önemli ismi, sizlerle bulusturduk. Her yas grubuna hitap eden kültür ve sanat faaliyetlerine yer verdik. Onlarca tiyatro, konser, söylesi, çocuk gösterileri, konferans ve fuar gibi etkinlikleri sizlerin begenisine sunduk. Önümüzdeki aylarda da yeni bir kültür ve sanat sezonu ve yepyeni içeriklerle sizlerle beraber olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA