Makas Atan Sürücüye 6 Bin 323 Lira Ceza

Bakirköy sahil yolunda makas atarak trafikte tehlikeli hareketler sergileyen ve bu anlari da sosyal medyada paylasan sürücüye 6 bin 323 lira cezai islem uygulandi.

Makas Atan Sürücüye 6 Bin 323 Lira Ceza


Olay, 23 Mayis tarihinde Bakirköy Sahil Kennedy Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki araç sürücüsü asiri hizla makas atarak trafikte tehlikeli hareketler sergileyerek o anlari da sosyal medya hesaplarindan paylasti. Yasanilan trafik ihlalini sosyal medyada paylasan sürücüler için Istanbul Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü görevlileri çalisma baslatti. Plaka üzerinden kimlik tespiti yapan Polis ekipleri, bir araç sürücüsün S.S. isimli sahis oldugunu tespit etti.

Ekipler, S.S. isimli sahsi yakalayarak gözaltina aldi. Çalismalarin devaminda polis ekipleri, “Aksine bir isaret bulunmadikça serit ihlali yapmak, makas atmak” suçundan 4 bin 64 lira, “Film cam” suçundan 951 lira, “Yakin takip” suçundan 436 lira, “Yönetmelikte belirtilen diger hususlara uymama” suçundan ise 438 lira olmak üzere toplam da 6 bin 323 lira ceza yazdi. Öte yandan S.S. isimli sürücüye “Trafik Güvenligini tehlikeye sokmak” suçundan adli islem uygulandi.
Kaynak: İHA