Gelecegin Sporculari 'En Iyisi' Olmak Için Çalisiyor

Türkiye Sportif Yetenek Taramasi ve Spora Yönlendirme altyapi projesi çerçevesinde Aydin’in Kösk ilçesinde belirlenen 88 gelecegin sporcularinin, aldiklari siki egitimin ardindan ara test ölçümleri yapildi.

Gelecegin Sporculari 'En Iyisi' Olmak Için Çalisiyor


Gençlik ve Spor Bakanligi ile Milli Egitim Bakanligi’nin ortaklasa hayata geçirdigi Türkiye Sportif Yetenek Taramasi ve Spora Yönlendirme altyapi projesi ile Aydin’da da belirlenen gelecegin sampiyon sporculari siki egitimlerine araliksiz devam ediyor. Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügünün koordinesindeki uzman antrenörler esliginde egitimlerini gerçeklestiren ögrenciler ara test ölçümleriyle de “en iyisi” olmak için çalisiyor. Bu çerçevede Kösk ilçesinde yetenek taramasi sonucunda yetenekli bulunan 88 sporcunun gelisimlerinin kontrol edilmesi amaciyla ara test ölçümleri gerçeklestirildi.



Egitimler ile ilgili Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Türkiye Sportif Yetenek Taramasi ve Spora Yönlendirme Programi çerçevesinde daha önceden yapilan yetenek taramasi sonucunda yetenekli bulunan 88 Kösklü sportif gencin aldiklari tempolu ve istikrarli egitimlerin ardindan edindikleri gelisimlerini ölçmek için ara test ölçümleri Kösk Spor Salonu’nda gerçeklestirildi” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA