Baskan Savran, TBB Encümen Üyeligi Görevine Seçildi

Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Türkiye Belediyeler Birligi (TBB) Encümen Üyeligine seçildi. Bundan böyle Nevsehir’i ayni zamanda TBB yönetiminde temsil edecek olan Savran, seçimlerde kendisine teveccüh gösteren belediye baskanlarina tesekkür etti.

Baskan Savran, TBB Encümen Üyeligi Görevine Seçildi
Türkiye Belediyeler Birligi 2023 Mayis Ayi Olagan Meclis Toplantisi, Ankara’da gerçeklesti. Ankara TBB Hizmet Binasi’nda gerçeklesen toplantiya Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran’in yani sira, Cumhurbaskanligi Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Baskanvekili Prof. Dr. Sükrü Karatepe, Türkiye Belediyeler Birligi ve Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, büyüksehir, il ve ilçe belediye baskanlari ile meclis üyeleri katildi.

Sehirleri gelecege hazirlamak adina yapilacak çalismalarla ilgili degerlendirmelerde bulunulan toplantida, görev süresi dolan encümen üyeleri yerine seçim yapildi. Seçimlerde, Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran da TBB Encümen Üyeligi görevine seçilerek yeni dönemde TBB yönetiminde yer aldi. TBB’nin yeni dönemdeki baskani ise Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz oldu. Baskan Savran, iki dönem TBB Baskanligi görevini yapan Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin’e tesekkür ederek yeni, dönemde TBB Baskanligi görevini yürütecek olan Yilmaz’a ve birligin yeni yöneticilerine basarilar diledi.

Savran; “Ankara’da gerçeklestirdigimiz Türkiye Belediyeler Birligi Meclis Toplantisi’nda encümen üyelerinin belirlenmesi için oylarimizi kullandik. Sahsimi encümen üyesi olarak seçen belediye baskanlarimiza tesekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve uyum içerisinde çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA