Vehbi Koç Açiklamasi 'Kaybedeceklerini Anlayinca Provokasyona Basladilar'

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayi Vehbi Koç 14 Mayis tarihi yaklastikça muhalefetin daha provakatif davranis sergileyecegini belirterek “Geçmis seçimlerden tecrübeliyiz. Muhalefetin tavrina bakinca seçimi kimin kazanacagi ortada. Simdiden maglubiyetlerine bahane aramaya basladilar. Kurguladiklari yalan senaryolarla kaybetme gerekçelerini kendi seçmenleri açisindan kabul edilebilir bir zemine oturmak istiyorlar” dedi.

Vehbi Koç  Açiklamasi 'Kaybedeceklerini Anlayinca Provokasyona Basladilar'
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tarihin dönüm noktasinda büyük bir firsat yakaladiginin altini çizen AK Parti Trabzon Milletvekili Adayi Vehbi Koç “Gelisen sartlar bugün bize devlet olarak öyle büyük bir misyon yükledi ki, Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde dünyaya yön veren bir devlet olma potansiyeline ulastik. 14 Mayis seçimleri ve potansiyeli harekete geçirme zamanidir. Milletimiz bu tarihi firsati en iyi sekilde degerlendirerek yeni yüzyilda büyük ve güçlü Türkiye’nin onay imzasini sandikta atacaktir” ifadelerini kullandi.

AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte Trabzon’da 20 yildir yapilan yatirim ve hizmetlerle sehrin önemli ivme yakalandigini belirten Milletvekili Adayi Vehbi Koç “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde 20 yildir yapilan yatirim ve hizmetlerle Trabzon’un da tarihi ticaret yollarinin geçis güzergahinda olma özelligi yeniden gün yüzüne çikti. Nasil ki geçmiste tarihi Ipek Yolu bu sehirden geçiyorsa yeni yüzyilda da Avrasya’nin ticaret ve liman kenti olarak Trabzon’un yeniden küresel bir merkez olmasi kaçinilmazdir. Bu tarihi gelismenin önündeki tek engel ise terörle isbirligi yapacak kadar küresel güçlerin oyuncagi haline dönüsmüs olan Millet Ittifakidir” diye konustu.

Son günlerde yasanan gerginliklerin muhalefet tarafindan olusturulan siyasi bir kurgu oldugunu vurgulayan Milletvekili Adayi Koç, “HDP ile açik isbirligi yapan Millet Ittifaki siyasi çikarlari ugruna vatandaslarimizi kutuplastirip magdur edebiyati yaparak gündemi degistirmeye çalisiyor. Bu senaryolari biz defalarca gördük. Biz bu oyuna gelmeyecegiz. Bunlarin ederi bu. Baktilar olmayacak, çamura yatmaya basladilar. Milletimiz bunlarin kurguladiklari kaos senaryolarini yirtip çöpe atarak sandikta gereken dersi verecektir. Bizim kurguyla, senaryoyla isimiz olmaz. Biz icraat partisiyiz! 20 yildir yatirim ve hizmet ürettik, Türkiye’nin gelecek yüzyilinda da dev projeler üretmeye ve milletimize hizmet etmeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA