Vali Yardimcisi Özen Açiklamasi 'Seçimlerde Oy Kullanacak Depremzedelerin Ulasim Hizmetini Devletimiz Veriyor'

Cumhurbaskani Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sebebiyle düzenlenen seçim güvenligi ve tedbirleri toplantisinda konusan Kirikkale Vali Yardimcisi Ahmet Ferhat Özen, "Ilimizde ve ilçelerimizde belli sayida depremzede vatandaslarimiz var. Kendi adreslerinin kayitli oldugu yerlerde oy kullanmalarini saglamak amaciyla gerekli ulasim hizmetlerini valiligimiz ve devletimiz veriyor. Her türlü masraflarini karsiliyoruz" dedi.

Vali Yardimcisi Özen Açiklamasi 'Seçimlerde Oy Kullanacak Depremzedelerin Ulasim Hizmetini Devletimiz Veriyor'
Kirikkale Vali Yardimcisi Ahmet Ferhat Özen baskanliginda gazetecilere yönelik Cumhurbaskani Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sebebiyle seçim güvenligi ve tedbirleri konulu toplanti yapildi. Yapilacak seçimlerle ilgili degerlendirmelerde bulunan Vali Yardimcisi Özen, afetzede vatandaslarin ikamet ettigi sehirlerde oy kullanmalarini saglamak amaciyla gerekli ulasim hizmetlerinin devlet tarafindan karsilanacagini söyledi.



"Her türlü tedbir alindi"

Seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapilmasi için her türlü güvenlik tedbirlerinin alindigini ifade eden Vali Yardimcisi Özen, "Önümüzdeki pazar günü hem Cumhurbaskanligi hem de milletvekilligi seçimleri var. Pazar günü yapilacak seçimler, Kirikkale’de huzur ve güven içerisinde yapilacak. Bununla ilgili gerek valiligimiz gerekse tüm diger kamu kurumlarimiz bu konuyla alakali olan kurumlar tedbirlerini aldilar. Her türlü güvenlik önlemlerimiz, halkimiza oy kullanmasini saglayici her türlü kolaylastirici tedbirler alindi. Hayirlisiyla güzel bir sekilde geçecek" dedi.



"Gerekli ulasim hizmetlerini valiligimiz ve devletimiz veriyor"

Depremzede vatandaslarin kendi sehirlerinde oy kullanmalarini saglamak maksadiyla da ulasim hizmetlerinin verilecegini anlatan Vali Yardimcisi Özen, "Ayni zamanda sunu da vurgulamak istiyorum. Biliyorsunuz ilimizde ve ilçelerimizde belli sayida depremzede vatandaslarimiz var. Onlarla ilgilide kendi adreslerinin kayitli oldugu yerlerde oy kullanmalarini saglamak amaciyla, gerekli ulasim hizmetlerini valiligimiz ve devletimiz veriyor. Depremzede vatandaslarimizin her türlü masraflarini karsiliyoruz. Seçme seçilme hakkindan da feragat etmemis oluyorlar. Insallah huzurlu ve güzel bir sekilde geçecek seçimimiz" diye konustu.

Kaynak: İHA