Mustafa Destici Açiklamasi 'Ne Kadar Terör Örgütü Varsa Kiliçdaroglu'nu Destekliyor'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Baskani Mustafa Destici, vatan ve bayrak sevdasi yasayanlarin Cumhur Ittifaki’na oy verecegini söyleyerek, “Ne kadar terör örgütü varsa Kiliçdaroglu’nu destekliyor” dedi.

Mustafa Destici Açiklamasi 'Ne Kadar Terör Örgütü Varsa Kiliçdaroglu'nu Destekliyor'


Büyük Birlik Partisi Genel Baskani Mustafa Destici, partisinin Gaziantep Seçim Koordinasyon Merkezi açilisina katildi.

Açilis töreninde BBP Gaziantep Il Baskani Ertan Ügüdür, BBP Gaziantep birinci sira milletvekili adayi Orhan Kizilaslan ve diger partililer ile mehteran takimi tarafindan karsilanan Mustafa Destici, mehteran takimiyla mars söyleyerek partili kadinlara çiçek takdim etti.

"14 Mayis seçimleri Türkiye tarihinin en kritik seçimi"

Açilis töreni öncesi kürsüye çikarak açiklamalarda bulunan BBP Genel Baskani Mustafa Destici, 14 Mayis seçimlerinin Türkiye tarihinin en kritik seçimi oldugunu ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i ilk turda yeniden seçeceklerini söyledi.

Mustafa Destici, Millet Ittifaki adayi Kemal Kiliçdaroglu’na da çok sert sözlerle yüklenerek tüm terör örgütleriyle anlasma yaptigini iddia etti.

“Ne kadar terör örgütü varsa Kiliçdaroglu’nu destekliyor”

Büyük Birlik Partisi Genel Baskani Mustafa Destici, programda yaptigi konusmada, “14 Mayis’ta iki önemli seçim yapacagiz. Bir Cumhurbaskanligi seçimi ve milletvekilligi seçimi. Bu seçim Türkiye için tarihi ve kritik bir seçim. Türkiye çok seçimler gördü ama bazi seçimler vardir ki bunlar tarihi nitelik tasir. Çünkü bir tarafta devletin varligini, ülkenin bütünlügünü, milletin istikbalini ve istiklalini önceleyerek bir araya gelmis Cumhur Ittifaki ve onun Cumhurbaskani adayi Recep Tayyip Erdogan var. Diger tarafta ise Biden’in, Ingiltere’nin dostlari ve PKK-YPG-PYD gibi terör örgütleriyle kol kola girmis bir yedili masa var. O tarafta sadece PKK yok. Ne kadar Marksist, Leninist, ateist terör örgütü varsa, Tikko gibi, DHKPC gibi, MKLP gibi bütün terör örgütlerinin uzantisi var orada. Sadece sehit ögretmen Aybüke Yalçin’in katilleri degil, sehit savcimiz Mehmet Selim Kiraz’in katilleri de Kemal Kiliçdaroglu’nu destekliyor. Yani Türkiye’de ne kadar terör örgütü varsa bunlari destekliyor. Kiliçdaroglu, helallesme görüntüsü altinda bügün bu örgütlerle is birligi yapiyor. O da bir karartmadir. Bakin Kandil’den her gün birisi açiklama yapiyor. Bir gün Duran Kalkan, diger gün Murat Karayilan, öteki gün baska bir terörist açiklama yapiyor. Hepsi açiktan ve aleni olarak Kiliçdaroglu’nu destekliyor. CHP’nin adayi oldugu için mi? Millet Ittifaki’nin adayi oldugu için mi? Recep Tayyip Erdogan’in karsisinda oldugu için mi? Hayir. Istediklerini taahhüt ettigi için, özerkligi taahhüt ettigi için, Suriye’nin kuzeyinde devlet kurmalarina müsaade edecegini söyledigi ve oradaki Türk askerini çekecegini söyledigi için. Amerika Libya’dan çekilecegi sözünü verdigi için Kiliçdaroglu’nu destekliyor. Dogu Akdeniz’den taviz verecegi için destekliyor. Yunanistan da ayni sekilde kendi çikarlari için destekliyor. Fransa, Ingiltere neden Kiliçdaroglu’nu destekliyor. The Ekonomist dergisi neden Erdogan gitsin, Cumhur Ittifaki kaybetsin, Kiliçdaroglu kazansin diye manset atiyor. The Ekonomist’in basinda Ingiltere’nin sömürgelerden sorumlu eski direktörü var. O nedenle 14 Mayis seçimleri Türkiye’nin bekasini, toprak bütünlügünü ilgilendiriyor. Bu seçim Türkiye’nin kardesligini ilgilendiriyor” dedi.



“Gaziantep’te yeni teskilatimiz, yerli ve milli adaylarimizla bir numara olacagiz”

Gaziantep teskilati ve milletvekili adaylari ile ilgili de açiklama yapan BBP lideri Mustafa Destici, “Gaziantep’te çiçegi burnunda bir il baskanimiz var. Kisa süre içerisinde yeni teskilatimiz büyük mesafeler aldi. Allah’in izniyle gerisini de alacaklar. Milletvekili aday listemize baktigimizda da Gaziantep’te Güneydogu Gazeteciler Cemiyeti Baskani Orhan Kizilaslan birinci siradan milletvekili adayimiz. Orhan Kizilaslan bey diger adaylarimiz hem deneyimli hem tecrübeli hem de yerli ve milli oluslariyla Büyük Birlik Partisi’nin milletvekili aday listesinin Gaziantep’te bir numara oldugunu ifade etmek istiyorum. Bu listemizin seçimde de bir numara olmalarini arzu ettigimi de belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandi.

“14 Mayis’ta vatandaslarimizdan desteklerini istiyoruz”

Büyük Birlik Partisi Gaziantep birinci sira milletvekili adayi Güneydogu Gazeteciler Cemiyeti Baskani Orhan Kizilaslan, “Büyük Birlik Partisi kuruldugu 1993 yilindan beri ilk defa barajsiz bir seçime giriyor. Onun için vatandaslarimizdan desteklerini istiyoruz. Simdiden destek veren ve verecek olan herkese çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.



“Yeni bir olusum ve yeni degerlerle yola çiktik”

BBP Gaziantep Il Baskani Ertan Ügüdür ise, “Büyük Birlik Partisi olarak Gaziantep’te yeni bir olusum ve yeni degerlerle arkadaslarimizla birlikte vatandaslarimiza hizmet etmek adina yola açtik. Allah’in izniyle seçimde sonra da bu yolculugumuz devam edecek. Insallah biz de variz” diye konustu.

Kaynak: İHA