Milli Savunma Bakani Akar'dan Batidaki 'Türkiye' Karsiti Söylemlere Tepki

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, batidaki bazi basin yayin organlarinda yer alan Türkiye ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan karsiti yazilara tepki göstererek, “Türkiye artik söz dinleyen degil, sözü dinlenen bir ülke haline geldi. Bundan bazilari rahatsizlik duyuyor” dedi.

Milli Savunma Bakani Akar'dan Batidaki 'Türkiye' Karsiti Söylemlere Tepki


AK Parti’den Kayseri milletvekili adayi gösterilen Akar, Femas ile Ödül sirketlerini ziyaret etti, isçilerle bir araya geldi.

Kayseri’de yapilan yatirimlara iliskin bilgi veren Akar, “Bir taraftan Kayseri’mizin, sizlerin alin terinin karsiligini vermek, daha müreffeh bir hayat yasamak diger taraftan da ülkemize katki saglamak için çalisiyoruz” diye konustu.

Emek ordusu üretmeye devam ederken Mehmetçigin de ülkenin bekasi için çalismalarini kararlilikla sürdürdügünü ifade eden Akar, büyük ve güçlü Türkiye için çalistiklarini, bunun karsisinda duran teröristlerle mücadele ettiklerini belirtti.



Bunlarin yani sira son dönemde batidaki bazi basin yayin kuruluslarinda yer alan yazilara dikkat çeken Akar, “Hem Sayin Cumhurbaskanimiza hem Türkiye’ye karsi siddetli bir karalama kampanyasi yapiyorlar. Bunun manasi su; Türkiye’den rahatsizlar. Neden? Çünkü Türkiye artik söz dinleyen degil, sözü dinlenen bir ülke haline geldi. Bundan bazilari rahatsizlik duyuyor” diye konustu.

85 milyonun bir ve beraber olmasinin önemine vurgu yapan Akar, “Ayrilik gayrilik olmadan, tek yürek, tek yumruk olarak ilerlemeye devam edecegiz. Aramiza fitne sokmaya çalisanlara dikkat edin. Hiçbir sekilde etnik, dini ve mezhepsel bir ayrim yapmiyoruz. Biriz ve beraberiz. Ayrilirsak zayiflar, birlestigimizde büyüyoruz” dedi.

Akar’a ziyaretleri sirasinda isçiler yogun ilgi gösterdi.
Kaynak: İHA