Kurtulmus'tan Provokasyon Uyarisi Açiklamasi 'Vatandaslarimizin Uyanik Olmasini Temenni Ediyoruz'

AK Parti Genel Baskanvekili Numan Kurtulmus, seçim süreciyle ilgili uyarida bulunarak, “Bu süreç içerisinde özellikle bazi çevrelerin provokasyon yapma ihtimaline karsi vatandaslarimizin uyanik olmasini temenni ediyoruz” dedi.

Kurtulmus'tan Provokasyon Uyarisi Açiklamasi 'Vatandaslarimizin Uyanik Olmasini Temenni Ediyoruz'


AK Parti Genel Baskanvekili ve Istanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adayi Numan Kurtulmus, seçim çalismalari çerçevesinde AK Parti Küçükçekmece Ilçe Baskanligi binasini ziyaret etti. Kurtulmus burada partililere hitabinin ardindan Küçükçekmece Sivil Toplum Kuruluslari (STK) temsilcileri ve mahalle muhtarlariyla bir araya geldi. Kurtulmus’a AK Parti Istanbul 3’üncü Bölge Milletvekili adaylari Cemal Toptanci ve Nevin Mine Vural eslik etti.

Ilk olarak ilçe binasinda bir konusma yapan Kurtulmus, “Sandiklara sahip çikarak Allah’in izniyle bu milletin oylariyla bir tek oyun dahi heba olmasina müsaade etmeden sandiklardan büyük bir zaferin çikmasini saglayacagiz. Her bir sandigimiza sahip çikacagiz. Hem insanlari sandiga götürmek bakimindan sandiga sahip çikacagiz hem de oylar açildiktan sonra kime oy vermis olursa olsun bir tek oyun dahi kaybolmamasi için mücadelemizi sürdürecegiz. Ve nihayetinde ilçe seçim kurulunda da ilçe seçimindeki bütün sandik tutanaklari baglanana kadar hiç yerimizden ayrilmadan ilçe seçim kurulunun sonuçlarini da tespit edecegiz. Il seçim kurulunda da son noktaya kadar orada da sandiklara sahip çikacagiz. Ve insallah Türkiye genelinde yeni bir dönemin kapilarini sonuna kadar bu milletin açmasina vesile olacagiz" dedi.



“Medeni dedigin kim? “

Ilçe teskilati ziyareti ardindan STK’lar ve muhtarlarla bir araya gelen Kurtulmus, burada yaptigi konusmada Millet ittifaki Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu’nu verdigi röportaj üzerinden elestirilererek, “Bu seçim gerçekten milletvekili seçimi degil bir istikamet tayini seçimidir. Dün aksam katildigi bir televizyon programinda da konustu Kiliçdaroglu, bir röportajda diyor ki ‘Biz Türkiye’yi medeni ülkeler arasina getirecegiz ve medeni ülkelerle is birligimizi artiracagiz’. Medeni dedigin kim? Fransa mi, Amerika mi? Medeni dedigin Ingiltere mi, Almanya mi, Belçika mi, Hollanda mi? Hepsinin defterini bir açin Afrika’da 1 buçuk milyon insanin kölelestirilmesini saglayan kimlerdir? “ diye konustu.



Konusmasinin devaminda birlik ve beraberlik mesajlari veren Kurtulmus, provokasyonlara karsi uyararak, “Dayanismayi asla kaybetmememiz için Allah’a dua ediyoruz. Bu birligi, kardesligi, dayanismayi bir sekilde ortadan kaldirmak isteyenlere de Cenab-i Hak firsat vermesin. Bu süreç içerisinde özellikle bazi çevrelerin provokasyon yapma ihtimaline karsi vatandaslarimizin uyanik olmasini, siyasetçilerin fevkalade ferasetli olmasini güvenlik güçlerimizin de olaganüstü tedbirlerle böylesine hain sebekelere firsat vermemesini temenni ediyoruz. Allah yar ve yardimcimiz olsun” seklinde konustu.

Kaynak: İHA