Efeler'in Minik Kalpleri Depremzede Anneler Için Tek Yürek Oldu

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay tarafindan hizmete açilan Gündüz Bakimevleri’nde egitim gören ögrenciler, Anneler Günü’nde depremden etkilenen annelerin yüzünü güldürmek için baslattiklari kampanyada el ele vererek çok sayida hediye hazirladi.

Efeler'in Minik Kalpleri Depremzede Anneler Için Tek Yürek Oldu


Efeler Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaras olan 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerden etkilenen vatandaslarla dayanismayi sürdürüyor. Kent sakinleri ile bir olan belediye, afet bölgesine onlarca tir acil yardim malzemesi, araç ve personel destegi saglamisti. Deprem bölgesine dayanisma elini bu kez belediyenin Gündüz Bakimevleri’nde egitim gören çocuklar uzatti. Bu yil 14 Mayis’ta kutlanacak olan Anneler Günü’nde afetzede anneleri mutlu etmek isteyen küçük yürekler, sevgi dolu bir kampanya baslatti. Bu çerçevede egitim yuvalarinda birbirinden güzel hediyeler toplayan çocuklar, armaganlarini çizdikleri resimler ve çiçekler ile süsledi. Türlerine göre ayristirilan ve özenle paketlenen hediyeler, Anneler Günü’nde afetzede annelere ulastirilacak.

Küçük kalplerin, hediye paketlerinin içine biraktigi ve üstlerine yapistirdigi notlarda yer alan ifadeler ise okuyanlari duygulandirdi. Belediyenin Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Gündüz Bakimevi’nde egitim gören Necmi ismindeki ögrenci kaleme aldigi mektupta sunlari söyledi, “Bunu senin için hazirladim güzel annecim, yasadigin bu zorlu süreçte bir nebze bile olsa yüzünü güldürmek istedim. Siz anneler bir gün degil, hayatiniz boyunca umudun, sefkatin, merhametin, gücün ve kararliligin adi oldunuz. Anneler Günü’nüz kutlu olsun.” Bir baska ögrenci Zeynep Iraz ise yazdigi notta “Sizi tanimiyorum ama bütün anneler çok kiymetli oldugu için sizi çok seviyor ve öpüyorum” dedi.

Kaynak: İHA